Czech Republic · 13 Days · 18 Moments · October 2014

Dóra Badó

D+B in Prague


26 October 2014

Este megint bandáztunk Eszterékkel. Koktéloztunk a Bugsys-ban, és nyomtunk egy rövidebb kocsmatúrát. Kikötöttünk egy bulihelyen, aminek a pincefelé lefele még két szintje volt. Király cseh buli volt elég jó kis DJvel. Ismét elég rövidre sikerült az éjszaka :)
Napsütéses könnyes búcsú és mostmár hazafele zötyogünk a vonaton :) Jövünk még vissza Prága, és ezt lehet fenyegetésnek is venni :)
Összekapartuk a romjainkat reggel. Nagy nehezen lőttünk reggelit aztan elvillamosoztunk Visegrádra. Vysehrad egy park, várfallal körbevéve nem messze a belvarostól.

25 October 2014

Kirándulás a várkerthez, szerencsére kizárólag felfelé :) iszonyatjo kilátás volt a katedrálisra. Irány a torony amit most nem volt kedvünk megmászni + elkezdett fájni a térdem, DE csak nem szembejött a Lenovka? ;) Zsenik vagyunk.
Bevetettük magunkat a tömegbe, átharcászkodtuk magunkat a Károly hídon, immár teljes hosszában és elkezdtük bevenni Budát :)
Isteni reggeli a Manssonban

24 October 2014

Ettunk cseh cuccokat es ittunk Karácsonyt Eszterékkel :)
Naplementében a Károly hídon a Wonderful Worldöt hallgattuk. Aztan parenyica eszegetés Bicskával egy padon :) Randalíroztunk játszótéren
Iiiisssszonyatos sörözés az Arany Tigrisben. Összehaverkodtunk 10 igazi csehhel, 1japánnal és 2 Ausztrállal. Van aláírásunk a pincértől, akitől Bé nem mellesleg kicsalt egy mosolyt is!!!!! Prague rocks!!!!! 9-3 ra Bé vezeti a sörözést. Valószínűleg megdöntve bármilyen eddigi sörözési rekordját!
Letná park
Reggeli kávé.
Barangolás a borongós időben a zsidó negyedben.

23 October 2014

Knédli \oo/
Sétafikáltunk a belvarosban. Romantise csók a Károly híd közepén és jöhet az igazi cseh vacsi. Nyammmm
Az első sörike ;)
Megérkeztünk! + ebéd utáni kávé @Julius Meinl
Amikor eltűnik a kocsid, ahova a helyjegyed szól az 5.25kor indulo ICn, akkor saaaajnos első osztalyra kell ülni ;)

13 October 2014

Nincs visszaút ;) jegyek megvéve :)