Romania · 3 Days · 4 Moments · June 2017

Valerica's adventure in Constanța County, Rom


24 June 2017

Cel mai frumos răsărit !!! Si eram super obosita, caci in spatele meu erau trei nopti nedormite, dar a meritat sa fie a patra noapte nedormita, in asteptarea rasaritului. Cu multe conversatii, distractii si râsete impreuna cu fetele... P. S: doamne ce greu a răsărit soarele, cred ca la fel de așteptat cum l-am așteptat noi demult nu a fost!!!

22 June 2017

Orasul si minunele sale!!! Si cel mai rau imi pare de faptul ca l-am explorat fara el, fara iubitul mei, care ma intelege perfect cind vad o frumusete aleasa într-o gladire care se distruge, ramine fara pereti, ferestre si tincuiala, caci numai el intelege ce definitie are frumusetea pentru mine! Cristi, scumpule mi-ai lipsit acolo!!!
Sunt vechi, uitate, dar atit de inspirate. Cit de important e sa pastrezi toate simbolurile ce au mai ramas in vizitatele orase ale lumii ... Nu doar pentru a atrage turisti, dar si pentru a pastra istoria pe care acestea o poarta, pentru ca uneori e mult prea scumpa penteu a fi pierduta!!!
Nu am văzut de mult timp pina in acel moment, e sora mea, scumpa mea sora, pe care o ador. Ferice e ca face facultatea in Constanța, chiar imi pare bine ca sta intr-un oras atit de special. Eu stiu ca va deveni una din acele persoane ce va peinde succesul doar dintr-o privire!!! Vreau mai multe seri de genul asta alaturi de ea!!!