France · 8 Days · 8 Moments · February 2018

RiKaMaSi naar Val Thorens I


17 February 2018

Terwijl de laatste afwas en opruim wordt gedaan en Rikkart de auto is gaan halen.....stellen we vast dat het hard sneeuwt en geen skiweer is.... Vertrek voorzien rond 9.30. We rijden terug tot Nancy en slapen daar .

16 February 2018

Simon was klaar voor de 3 sterrentest... En geslaagd samen met Staf zijn nieuwe skivriend en Instagramconnectie
De helmen lagen gisteren op stal, te weinig zichtbaarheid om te gaan skiën in de namiddag. Na een gezelschapsspel, een wandeling dan maar heerlijk gaan eten! We rekenen er op dat het vandaag nog uitklaart voor de laatste skidag!

14 February 2018

Simon wilde gisteren niet op de foto, maar hij wist niet dat het daarvoor al gelukt was. We hadden met twee nog een laatste piste gedaan, allez vooruit, twee keer. Op de zelfde kabelbaanrit hebben we nog eens "zoek onze auto" gespeeld, doe je mee? En vanavond zijn we te voet naar het restaurant vertrokken zoals we anders op ski's vertrekken. Da's ook een foto waard...
Het is weer een zonnige dag in Val Thorens. Deze voormiddag heeft iedereen al goed geskied, nu gaan we plannen waar we vannamiddag naartoe trekken.

13 February 2018

Binnen is het lekker warm, maar de buitendeur toont het contrast als ik brood ga halen. De winkelier zegt dat het een zonnige dag wordt, en kijk, bij het ontbijt zien we al zon op de sneeuw.

10 February 2018

Onze overnachting in Nancy was al avontuurlijk. Laat aangekomen, in de rij aan de receptie een paar mensen met problemen, receptie en ontbijtzaal in verbouwing. Maar iedereen heeft goed geslapen, Katrien heeft als privé avontuur rond drie uur een alarm gehoord. Om 8u10 terug vertrokken, de avontuurlijke gps nam de D974 in plaats van de A31 en wij volgden vrolijk. Daar zagen we deze skilift in aanbouw😁.