Spain, France · 4 Days · 8 Moments · August 2016

Vacances a la Cerdanya


20 August 2016

Festa major d'Urús i visita al Guillem Hilari. Torneig medieval inclòs!
Hem dinat arròs de muntanya a la Ferme de Montagne. I ens n'ha sobrat per a sopar! Nyumi-nyumi!
A La Molina ja hem canviat els avis pel papa! Inflables, tubbing (tobogan per a donuts) i altres ocis de pagament.

19 August 2016

Excursió a unes basses a prop de Bellver de Cerdanya. És un tros de terreny que havia estat molt deteriorat i han recuperat a la vora del Segre. Hi ha tres basses i el riu, on hem sucat els peus en aigua congelada! No és un paratge de somni però és una excursioneta extra-fàcil.

18 August 2016

Parc Schierbeck de Puigcerdà. Amb inflables i la Bibliollac, on hem estat llegint una estona. Els inflables són de la mateixa companyia que els de La Molina, una mica cars (4€/10mi, 6€/30mi)
Parc infantil a Sallagosa. Hi ha un riuet canalitzat on hem fet una presa amb pedres grosses. L'aigua gelada però agraïda amb la calor que feia! També hi ha zona de pic-nic i de barbacoes. A prop del centre, cap al Pla de bains o per l'estil, hehe.
D'excursió al llac-embassament de Matamala, a la part afrancesada de la Cerdanya. A l'altra banda s'hi poden llogar caiacs i altres embarcacions, crec. Es pot vorejar el llac amb bicicleta i és pla: molt bon lloc per fer excursions amb bicicleta i nens! Ens ha fet un dia lletjot, avui...

17 August 2016

De ruta de parcs infantils amb els avis, hem trobat aquest a Llívia. Amb zona per nens, per pic-nic i per barbacoes. Hi ha piscina i inflables, pagant.