Spain · 5 Days · 7 Moments · May 2017

El viatge a Asturias de Laia i Ariadna


20 May 2017

Hui tocava alçar-se matí per que hem anat a Cabarceno, Cabarceno es un parc natural amb molts animals i està en Cantabria. Heu hem passat molt be, hem pogut vore molts animals com elefants,jirafes,cebres,linces,wallabis,lleons,osos,hipopotams, goriles.... i també hem pujat en un telesferic on es veia tot el parc des de l'aire. El que li ha agradat a Laia es el lince i a mi el que mes m'agradat son les hienes i la jirafa per que li podía donar de menjar. Es un lloc que tots deurieu visitar per que es molt molt bonic.
També hem vist una exhibició d'aus i un altra de lleons marins, també hem anat a una granja on hem vist cabres,cerdets,conills,asnes,un tito...

19 May 2017

Pel matí hem anat als llacs de Covadonga, hem vist els llacs, hem caminat perque el carrer estava en obres i feia molt de fred. Després hem anat a dinar a un restaurant que es deia "Casa Peregrino" i hem dinat sopa de fideus, fabes con almejas i de postre gelat, després de dinar hem anat a vore el santuari i la catedral (esglesia) de Covadonga. A la tornada hem anat a la platja de la Palombina del poble de Celorio, hem anat a casa hem sopat i hem anat a dormir.

18 May 2017

Dia 4: Pel mati cuant ens hem alçat estava ploguent pero poc a poc el día ha anat millorant i hem anat a Lastres un poble mariner molt bonic on es roda la serie del Doctor Mateo, després hem anat a Colunga alli hem visitat el M.U.J.A. Museu Jurasic Asturià pero soles l'hem vist per fora hem vist dinosaures i petjades dels dinosaures també hem vist cuant pesen i que menjavem; mes tart hem anat a dinar a Llanes i hem dinat pote,fabada,i espaguetis. Després hem anat a els bufons de pria, a la platja de coves del mar i després a gulpiyuri mes tard hem anat asopar a casa una tortilla de creilla rellena i després a dormir per qué demà tenim que vore més coses.

17 May 2017

Día 3: Pel matí está a plovent, hem anat a Cudillero hem pasejant i hem vist una pescateria amb peix molt fresc, hem pasejat pel poble que te uns carrers molt estrés, empinats i amb moltes escales. Al voltant de la una(1) hem anat a Rivadeo, hem anat a dinar a una polperia hem menjat polp, xipirons i lluç i estaba molt bó. En acabar hem anat a Tapia i allí hem vist el mar peixos, hem berenat i després hem anat a Luarca i hem anat a la platja allí ens hem banyat els peus i les sabates, hem anat a l'hotel per a cambiar-nos les sabates i llavar-nos els peus. Desprès d'arreglar-nos vam anar a sopar a Colloto a sopar caxopo i pastis de cabraxo.

16 May 2017

Día 2: Huí pel mati hem anat a el Monte Naranco, el Monte de Naranco es una muntanya molt alta d'on es pot vore tot Oviedo; pujant hi havien dos monuments pre-románics uno es diu Santa Maria del Naranco i l'altre San Miguel de Lillo i cuant arivarem dalt del tot podem vore al Corazón de Jesus que es un crist amb els braços oberts. Després hem anat a pasetjar per Oviedo on hem vist la Catedral i hem passetjat per el parc San Francisco on hem tronar la data del día ficada amb flors i una escultura de Mafalda sentada en un banc. Després hem anat a dinar a TIERRA ASTUR i hem dinar croquetes i moltes coses mes,estava tot molt bones. Després per la vesprada hem anat a Cabo de Peñas a veure el faro i Després al hotel a per Edu que s'havía quedat en el hotel descansant i després a casa de la madre de Alfredo a sopar lacón amb creílles que es el que mes m'agrada i sempre que vaig ho cuina per a mi i després de sopar hem anat a l'hotel a dormir.
El dilluns 15 de maig del 2017 Laia i Ariadna vam eixir cap a Asturies unes 8h molt aborrides pero algo divertides.