Singapore · 8 Days · 3 Moments · February 2017

2017 Travelog: USS & JJCM @jb


23 February 2017

Dh settle ride pussy cat, kami sambung main ride menda ntah kat far far away tu.. 😍 Settle ride, sesi photo2 plak kat USS.. check it out the picture 😉 Jln2 kat hollywood, org tgh dok dance. Apa lg benti la kitorg layan seround dua.. best, lucu plakk tu 😂😆 Jam dh menunjukkn dekat kul 6pm, since belum solat, kami solat dlu sebelum blk ke JB.. Takat ni utk Coretan UsS.. dimana tika ini aku stuck dlm jem nk ke imigration spore [jam 20.43]
We arrived USS a bit late around 10.30am since immigration lemm ckit arini. Org lak ramai ckit dr biasa.. 1st pitstop cam biasa la depan globe tu, photo2 barang dlu.. pastu ke transformer. Kali ni, waiting time lama ckit dr dlu.. mungkin sb ramai.. sejam lebih gak queue baru dpt ride.. awasome as always, im enjoyed the ride.. 😆👍🏻 mission dtg uss kali ni nk mai beli new tag,yeahh im got mine. So nti leh pkai tag baru.. hahha Pastu kami sambung main ride kat battle of the galaxia. Ada 2 ride, human & cylon.. sempoi baq hanggg Letih main, perut dh nyanyi lagu rock, moh ler kita isi tank dlu bagi penuh.. alhamdulillah kenyang, pas perut & recharge enegy kami sambung lagi ke jurasic park. Konon nak main the lost world ride but due to weather condition, dorg tutup jap.. sedeyy 😫😢 Ke far far away la kami, pussy cat ride pun tutup so kami masuk shrek tgk 4d movie dia.. layan gak la kann. Kuar dr situ baru kami ke pussy cat ride blk since dia dh buka..

16 February 2017

Hotel dh cari.. tix dh book 😆 Counting day la plak.. ⏳⌛️⏳⌛️ Trip kali ni aku bagi #tripanakmailkeUSS 😂🤣 Road trip ke selatan peninsular merentasi selat tebrau ke kota singa 😉 🚙🚗🚙🚗🚙🚗