Thailand · 22 Days · 11 Moments · March 2018

10 April 2018

Phuket. Hier zijn we bij Phuket Elephant Sanctuary geweest. Een opvang voor zieke, beschadigde en getraumatiseerde olifanten. De meeste zijn erg oud omdat deze als eerst worden gered. Deze oude olifanten hebben al het langst in de toeristen sector moeten werken en mishandelend. Erg heftig om te horen wat deze olifanten hebben doorstaan. En dat tot op de dag van vandaag olifanten erg slecht behandeld worden. Wel was het mooi om te zien hoe deze olifanten een nieuwe thuis hebben gekregen, hoe goed ze er nu uit zien en hoe gelukkig ze zijn.

8 April 2018

Koh Phi Phi. Wauw wauw wauw!!! Wat een prachtig eiland. Het water is zo ontzetten blauw en de stranden zijn parelwit. Echt een paradijs! We verbleven hier 2 nachten en het was puur genieten!! Het enige jammere was dat het al erg toeristisch is, waardoor de dronken Engelse savonds laat over straat waggelen. Verder prachtig!!!

6 April 2018

Krabi. In Krabi hebben wij de 1237 trap tredes naar de tiger tempel beklommen. Dit waren er een hoop! Maar vervolgens krijg je er een prachtig uitzicht en een mooie tempel voor terug. Het was het vele zweten en de verzuurde kuiten helemaal waard!!!

4 April 2018

Koh Tao. Dit was ons relaxing point. Met een mega goede aanbieding hebben wij in een super luxe resort kunnen verblijven. Wat was dit heerlijk na bijna 2 maanden veel reizen en op kamers slapen met 10 andere. Even lekker tot rust komen en alles wat we gezien hebben te laten bezinken. En dat lukt erg goed naast het zwembad of op het mooie strand!!

30 March 2018

Koh Phangan. "Het" party eiland met "de" Full Moon party! We kwamen dus ook puur voor dit feest naar het eiland. Het eiland leeft om deze feesten heen en er is verder niet veel te doen. De feesten waren wel erg gaaf!! We zijn naar de Jungle experience en naar de full moon geweest. Op Koh Phangan waren ook nog vrienden van thuis dus dit maakte het extra gezellig.

26 March 2018

Bangkok. Hier heb ik iets gedaan wat ik nooit had verwacht dat ik het zou doen. Ik heb een schorpioen gegeten.... Een hele bruisende stad. Wij zaten in het party gedeelte en we zijn dus ook voor het eerst in de reis echt uit geweest. Het was erg gezellig maar anders dan dat wij gewend waren. De party was namelijk gewoon op de straat. Super grappig om mee te maken.
Kanchanaburi. Een klein dorpje met een beroemde attractie. De bridge over the river kwai. Wij zijn maar 1 nachtje in Kanchanaburi geweest maar dat was voor ons ook genoeg. Het verhaal achter deze brug is bijzonderder dan de brug zelf. Maar erg goed en fijn om gezien te hebben.

23 March 2018

Pai. Een klein hippie dorpje in het noorden van Thailand. Een super relaxte sfeer. En ontzettend mooie natuur. We hebben in één dag de sunrise & sunset gezien. Ook heerlijk opgewarmd in een hot-spring. Zeker de moeite, van de ontzettend lange en misselijkmakende kronkelweg er naar toe, waard.

21 March 2018

In Chiang Mai zijn wij gaan fietsen met Recreational Chiang Mai Biking, super leuk! We kwamen langs een bakkerijtje, langs een crematie plaats (waar de avond daarvoor nog een persoon was gecremeerd), de mooie rijstvelden, prachtige tempels en de lokale markt. Heel leuk om te zien en mega fijn om weer op een fiets te zitten ; )

20 March 2018

Aangekomen in Chiang Mai nadat wij onze vlucht hadden gemist. De Thaise cultuur proeven, die weer zo anders is dan in Vietnam of Cambodja. Heerlijk even relaxt 2 nachten in een prachtig airbnb geslapen. Ook was de Doi Suthep prachtig!! De tempel die je in Chiang Mai gezien "moet" hebben.