France · 10 Days · 13 Moments · July 2016

Sophie's and Joris's trip to France


7 August 2016

Sur ma route

5 August 2016

Onderweg
Kanoƫn met Joris! Het was lekker vroeg! Er was echt helemaal niemand nergens! De stilte maakte het extra mooi! Het was op plekken best heftig met veel rotsen en grote golven! We zijn dus ook flink nat geworden! Straks gaan we door naar de volgende camping!

4 August 2016

Oradour. Op 10 juni 1944 hebben Duitse SS'ers dit dorp helemaal uitgemoord en plat gebrand. Dit waren de restanten. Het regende de hele dag en we wilde nog niet terug naar de tent. Per toeval kwamen we hier uit. Heel indrukwekkend helaas was het museum al dicht.

3 August 2016

Vandaag de eerste volle dag op les alouettes. Een hele ander camping! Rechte vakken, geen schaduw, alleen maar Nederlanders en hele schone wc's en douches!! Dat laatste was een hele verademing! Vandaag zijn we naar een markt geweest. We dachten dichtbij maar het was stiekem best een eind. S' middags naar lac p.... Geweest! Heel heet maar wel mooi! Joris leert me batmintonnen en pingpongen. Wat tegen alle verwachtingen in niet slecht gaat.

1 August 2016

Gister avond is ons kookstel in de fik gevlogen! Er kwam zelf een steekvlam uit de gas bus! Gelukkig heeft Joris ons gered. Hij heeft het vuur gedoofd met de brandblusseršŸ•Æ
Day two in chalet de neuvre! Twee persoons is gehaald! En in de grootste supermarkt ooit geweest

31 July 2016

2de bestemming

30 July 2016

Volgende stop is uitgekozen

29 July 2016

Onderweg
Vandaag vertrekken we naar Frankrijk. Monique heeft voor ons een luxe sta caravan weten te huren!!! Ergens ten zuid oosten van Parijs. Joris ligt nog lekker te slapen. Die heb ik net wakker gemaakt. Hij mocht lekker uitslapen van mij. Ik heb intussen de auto ingepakt! Na het ontbijt vertrekken we!