South Korea · 4 Days · 6 Moments · September 2016

Shaf Aziz

Annyeonghaseyo South Korea


17 September 2016

Ok, hr last sblm blk Malaysia. Shppg sakan. Bankrap trs aku hr ni. Dgn shppg brg sndri, ole2 utk org..hr ni dpt ra cuaca sejuk psl pg td hujan. 1st tmp shppg di Namdaemun Market. Sini la aku beli key chain n segala mak nenek. Hrg?? Kome jgn tny la. Mahei nak mampos. Sini brg biasa2 je. Last tmpt shppg, MyeongDong Street. Mmg best..syurga bg kaum ppuan. Kedai kosmetik bersepah. Kedai plak kiri kanan sepanjang jln. Nak cr baju n key chain mcm Namdeamun Market, ssh la. So, aku cuci mata aje la.

16 September 2016

Namira aka nami island. Ini la pulau tmpt shooting cita drama korea ape ntah tu. Menurut tourist guided aku, dl pulau ni cuma ade pokok2 je. Tp di sebabkan cita tu, pulau ni yg dahulunya sunyi tiba2 jd kunjungan org ramai. Sgt ramai..giler pny ramai. So krjn korea pun bangunkan pulau ni utk jd kan kwsn pelancongan. Nmpk x bijaknya krjn korea kat situ? Kalo kita tgk web korea tourism, nmpk mcm xde org je kat sini. Best je model2 tu ambk gmbr. But, the reality is org yg sgt crowded. Choiii btl

15 September 2016

Hari ni ke Everland. Mcm tmn tema la. Best gak. Tp xcukup seharian kat sini. Rs nak repeat lg esk

14 September 2016

Istana lama korea. Kalo minat sejarah mmg seronok. Kalo x minat mcm aku ni, cuci mata ajelahhhh
Namsan tower. Ni le tmpt couple kunci janji dan sumpah setia( katenyerrrr). Pad lock kena beli atau bawa sendiri, xpun curi la dr mana2 pun. Kalo beli kat sini hrg dia 12,000 won = RM40 utk pad lock yg cinonet je saiznya.
In the plane