France · 5 Days · 5 Moments · June 2017

Serra's tour through France


13 June 2017

Avui 14 de juny he anat a vore el pont dels arts els enamorats disen un cantat per sellar el seu amor. Després he anat a dinar al restaurant gran canària i he dinat gambes revosaes de 2n calamars a la romana de 3r musse de chocolate en total me a costat 23€. Després me d'esperit de Daniela i de demis i de paris i me anat cap a Espanya
Avui 13 de juny me he alsat a les 7:00 i me anat al perquè de Esterix me anat en el autobús que me a costat 5€ i el perquè de Esterix me a costat 49€ he montat en una. Montanyà rusa. E tornat 21:00 i e tornat al hotel.

12 June 2017

Avui 12 de juny me alsat i he desdejunat després de agarrar forces he anat a visitar notre dame i una amiga meua que es diu Daniela que es una persona de 2.254.26 i me a contat que notre dame està dedicada a la verge Maria i es va construir en 1163 i es va acabar en 1345. Després he anat a dinar a les climats i he dinat Ratatouille i me a costat 42€. Després hem anat a visitar el museu del Louvre i Daniela me a dit que es un monuments mes inportants del món està ubicat en el antic palaci real del Louvre i me a costat 58€. Després he anat al hotel.

9 June 2017

Avui 11 de juny me despertat i he des-de junta un cafè i cura sans després anar a visitar a la torre Eiffel fou erigida amb motiu l'exposició universal que se celebra a paris l'any 1889 Maurici koechili i Emília nouguier son els que van construir la torre Eiffel me a costat 45€. L'idioma es el françes i el ingles . Un amic que es diu denis me a dit que el relleu es masisos central francès, que està envoltat de muntanyes alpines per l'est i al sud, les planes de l'oest i altres massissos al nord, fonamentalment. Podem dividir el territoris en tres grans unitats: les conques sedimentàries de París i Aquitània, els massissos antics hercinians. Després he anat a dinar a la luna i e dinat supue a l'oigonom de segon pote al furgo i de tercer un cumcakes en total me acostat 84,90€després he anat a passar la vesprada a disneyland paris me a costat 99.00€ he putjat a moltes actracions etc. Després a les 22:00 e anat a l'hotel a dormir
Avui 10 de juny ales 15:25 he anat a l'aeroport per a anar a paris he arivat a Paris a les 17:35 l'avió m'ha costat 122,49€ en total. Després he anat al hotel que es diu Regen's Garden que m'ha costat 788€. Quant vaig arivat a l'hotel i me vaig quedar amb la boca oberta perquè era molt luxos i no hi ha diferencia horària es la mateixa que asi.