Malaysia · 3 Days · 3 Moments · September 2016

Huda Ismail

Sept Trip Perhentian


17 September 2016

Last day pagi tu cm biasa xtvt kami snorkeling depan fauna tapi kali ni kami x ke shark point just pantai depan ja but sgt puas hati since kami jumpa port baru snorkeling yg indah lagi cantik ciptaanNYA. Kul 12pm kami checkout & gerak balik penang

16 September 2016

Seperti yg dijanjikan, kul 10am kami ready utk discover marine treasures plak.. Snorkeling time Kali ni aku wat customize ja. Amik trip rawa pastu add on coral garden dgn harga RM55/pax. Ok ler tu kan 😁

15 September 2016

Trip kali ni aku baru bagi aku since aku btolak dr penang.. Drive awal pagi but not me la yg drive.. Hihi. Since ada 2 org driver so aku jadi bos kat blakang.. Kul 2 camtu kami gerak dari penang pas saperdek kat nasi arab pala batas.. Maka btolak la kami 5 beranak ke kuala besut pepagi hari.. Dlm kul 7.30am kami tiba kat jeti kuala besut. Smentara tunggu trans holiday ofis buka kami bekpes kat tempat biasa la. Isi perut dlu 😁 Pas setel bab boat tix, everyone get ready utk nek boat menuju ke perhentian besar. Mcm biasa penginapan dipilih adalah fauna beach resort