Belgium · 40 Days · 10 Moments · July 2017

Gezelligen met de besten☕️❤️


20 August 2017

Hasselt # Geert # Boulebaar Op een echte zondag hoort een gezellig koffieke! Ik zag vorige week dat Hasselt weer een koffiebar rijker is en na 4 dagen pukkelpop kon er wel een speciale koffie in :-). Ik nam de red velvet latte - smaakt nr de jawel red velvet cake - en was een echte verrassing. Ik heb net de hoofdingredienten opgezocht en deze zijn cacao en rode bietensap! Het dessertbordje was een aanrader maar volgende keer gaan we zeker eens voor een plankje om te delen. Dit is de eerste plek waar ik zoveel veggie plankjes op de kaart heb zien staan. Het meisje in de boulebaar doet zeker haar best maar het echte Limburggevoel straalt ze niet uit ... . Mooie plek, toffe kaart en fijne ligging voor ons!

11 August 2017

Hasselt #Sofie # sweet coffee Traditioneel verjaardagsontbijt met 29-jarig Sofieke in de sweet coffee op de botermarkt in Hasselt. De naam zegt het al "sweet", zeer veel zoetigheid op de kaart maar ook echt lekkere home made ice teas & gezonde ontbijtjes/brunch/lunch! Daim wat had ik spijt dat ik Sofie niet gevolgd ben in haar keuze. Terechte aanvalspose van haar op de foto. Ik heb eens mogen proeven en de Brusselse wafel met kokosyoghurt, vers fruit en kokosschilfers zorgen dat ik snel nog eens terug ga. Ook de brunchsuggestie "chia kokospudding met vers fruit" deed me water in de mond krijgen #jammie

8 August 2017

#Mechelen #Griet #sister beans Laatste koffiestop van de dag bij sister beans! Deze keer wel boven én met stukje taart. Cheesetaart was ok maar ik heb liever de gebakken dan de koude taart maar op zich niks mis mee! De lemongrass chai latté met kokosmelk was even lekker als de vorige keer. Ik denk dat we hier van een gewoonte kunnen spreken, volgende keer als ik ga weer een lemongrass chai!
#Mechelen #Griet #Noen Eerste stop van de koffiehop-en shopdag en een goeike! Volgend het "sharing is gezellig"-principe nemen we het Noenbord om te delen. Lekker, leuk en gezellig. We zijn op tijd binnen gegaan want toen we vertrokken zaten er zelfs mensen op de wachtbankjes!

6 August 2017

#Hasselt# Geert# tarte tatin Tarte tatin in Hasselt blijft een van mijn favorieten! De kaastaart is overheerlijk, 1 stuk is ook = aan een middagmaal! Maar ook het ontbijt is plezant! Geert en ik komen er al eens graag maar ook een fijne plek om te werken ;-)!

2 August 2017

#Leuven# AnnekeSim&Dag #mister bean Het beste gezelschap maar mister bean maakte me alles behalve aan het lachen. Wat een zure bediening ... . Jammer want het enige dat je als koffiebarman moet doen is zorgen voor gezelligheid #fail en gember in een latte is helaas geen meerwaarde #jammer

29 July 2017

#Genk #annekestefgeert #restaurantU Ik denk dat ik nog nooit zoveel reclame gemaakt heb als voor restaurant U! Een (h)eerlijke zaak, heerlijk lekker en eerlijk vers, recht van het veld van de locale boer de keuken in. Zowel vegetariërs als niet-vegetariërs worden er verwend! Daarnaast een zeer gezellig pand waarbij iedereen jawel achter een U-vormige toog zit met zicht op de kok!

12 July 2017

#Mechelen# Anneke # Foom Anneke en ik maakten onze laatste koffiestop bij Foom! Leuk interieur en heel zoete kaart. Wij gaan zeker eens terug voor een high tea maar van de witte chocolade taart met passievrucht heb ik ook nog steeds spijt dat ik ze toch niet geproefd heb!
#mechelen# Anneke # myexboyfriend en lily My ex boyfriend & Lily 'life little luxuries liggen in dezelfde straat en zijn voor mij de 2 leukste winkeltjes in Mechelen! Anneke kocht een leuk dagboek voor Stef zijn toekomstig metekindje en had een uitgebreide babbel over alle kussens in de winkel #sheisanaddict. Bij Lily leuke outfits maar ook toffe hebbedingen en interieurprullen. Het was een regenachtige maar toffe dag! Mechelen mag er zijn!
#Mechelen# Anneke# Sister beans Gezellige plek! De home made limonade en chai latte smaakten ons samen met een gezonde boterham. Wij namen direct beneden een plekje in maar boven is het nog leuker!