Europe, North America · 4 Days · 19 Moments · June 2017

Roberto's adventure in Ottawa


14 June 2017

El dia set replegui la habitació hem despedi de justin edwin Jèssica i Emili de els de el hotel li doni moltes gràcies al mecànic per reparar el coche nou gratis després ani a tornar el coche de alquiler i per si tenia algun desperfecte em aní a tota màquina corrent a l'aeroport i sense voler anar-me'n de este país tan bonico em vaig tindré que anar i fins a-Si acaba el meu viatge.

13 June 2017

Després ani al lovi fusion i justin en va dir que el idioma típic era el ingles i el francès després ani al taller a reparar el coche de alquiler que se me trenca i tardarem 2h després em ani a dormir.
Després ani a un temple i vaig descubrir que la religió era.
Dia:6 el sisè dia ani a vore als xiquets de l'escola de canada i els mestres em baren dir que l'assistència a l'escola es obligatòria per a tots els xiquets d'entre 6 a 16 anys i també que el any escolar comença en septembre i acaba en juny.
En el bar em menje uns pingitos quan mels menje el amo que es dia Edwin em conta un poquet de l'història i la cultura em conta que els primers habitants de la religió foren diversos pobles provinents de Sibèria que aplegaran atrabes de l'estrets de bering poc mes tart aplegaran els últims pobles inuit provemients de Àsia després em ani a el hotel a parlar en el servici 2hores i em ani a dormir.
Dia:5 el quint dia vaig sentir un escandaló en el carrer vaig vaisar a bore i eren la guàrdia Monta de canada després de vorela ani a un bar
Després de descansar sobre les cinc em ani al harrison lake y hot springs i ahi un guàrdia que hi Aba de vigilant que es dia Jèssica em va contar un poquet del clima i el relleu em conta que el relleu es templat umit temperatura mida anual entre 12 C y 18 C temperatura del mes fred entre -3 C y 18 C i temperatura del mes calent baix 22 C i del clima precipitació en el mes sec menor de 40 mm plutjes de estiu y porcentatge de plutja inbernal 5./ al 10.2/ del total anual després de tot açò vaig anar al hotel i vaig poder dormir de una Vega.
Vaig anar a vore la bandera i una xica que es dia Emili em ba dir que La bandera de canada es el símbol nacional de canada es el distintiu per el cual se coneix el país internacionalment se coneix també com t'he maple leaf flag traduït com la bandera de la hoja de arce després em vaig anar a el hotel a dinar i descansar

12 June 2017

Dia:3 em ani al banff que es el parc nacional mes antic de canada establescut en les montanyes rocoses en 1.885 localizats a 180km al oest. calgari probincia de Alberta abarca 6.641km. Vaig observar que en el banff hi ha ben osos polars linces canadiencs zorros Lobos i renos després em ani a vore la bandera
Després ya al fi em ani al llit i vaig poder descansar de una bega.
Després ani al jardí de justin i baix bore uns Narcíscos unes orquídees i unes amapoles molt boniques
Per la vespra vaig anar a el banc a cambiar 1.300€ per dòlars canadienses i per pagaro tot i comprar-me el carregador del mòbil que no te els mateixos voltios
Després vaig anar a un restaurant típic de allí el lovi fusion i vaig menjar carn de bufal i de alc de Postre el amo que es dia justin me ba dir que per ahi a les vuit me passarà per a veure el seu jardi i em dona de Postre uns cupcakes especiats glaseat amb formatge crema i mel de maple i estaba perfecte.
Ise monument ba ser la torre cn vaig pujar a la torre i casi me dona un infart que igual no seria tan mala opció aixina no pagaria tot lo del viatge lo bo que tenia es que vaig vore tot Toronto i un poquet de Alberta.
Quan anàrem a les catarates del Niagara i vaig vore llops marins foces elefants un monto de coses vaig estar ahi un ratet i em vaig anar a un monument que em súper crida l'atenció i em dona un poquet de por.

11 June 2017

Dia:2 el segon dia la que me traïa el desdejuni sempre del hotel em dona un desdejuni típic dalli que era el maple syrup i me recomenda anar a un puesto que era les catarates del niagara.

10 June 2017

Despres en el hotel mirant el mòbil i menteri de que entre els monuments el avió el hotel ... tenia que pagar 1498€ mare megua ya tenia prou en la Iberdrola i la ipoteca i me falta aso després de enterarme de està tragèdia em ani a dormir molt disgustat.
Quan arribe a canada em vaig anar al hotel que vaig reservar el t'he sutton place hotel edmonton el servidor del hotel em baren dir que parlarà ingles i francès despres vaig acomodar la roba el mòbil tot després vaig anar a comprar un mapa per a saber quines eren les fronteres i el continent i eren el Atlàntic estats units i Alaska i el continent Amèrica
Dia:1 El dia 9 de juny yo em ani a l'aeroport a canada bueno a ottawa la capital