Greece · 14 Days · 10 Moments · July 2016

Onze heerlijke vakantie in Molyvos, Lesbos, Greece


28 July 2016

Helaas, het zit erop. Onze heerlijke vakantie komt ten einde. Nu nagenieten en dromen over de volgende trip.

27 July 2016

Laatste avond in Molyvos. Eten in de haven en natuurlijk een paar souvenirs kopen. Wat is het een leuk dorpje en wat zullen we het missen.

21 July 2016

Vandaag een lange tocht met de auto gemaakt naar het versteende woud bij Sigri aan de westkust van Lesbos. Heel veel stenen stammetjes die we toch wel snel voor gezien hielden. Onderweg nog een klooster hoog op een oude vulkaan bezocht. Natuurlijk wel weer lekker gegeten en daarna via een lange bergweg over kale bergen naar een strandje in een leuk dorpje. Uiteindelijk net op tijd weer in het hotel om nog iets van het buffet te plukken.

20 July 2016

Weer een heerlijke dag waarop we er weer op uit zijn getrokken met de auto. Onderweg een bijzonder (klein) meertje met 10 tallen schildpadden. Gewoon in het wild ergens langs de weg. Een oud klooster bezocht waar omheen de monniken wel 80 kerkjes hebben gebouwd en de middag lekker aan het strand bij Skala Kalori.

19 July 2016

Gisteravond ook nog even Molyvos ingegaan. Wat een leuk stadje. Mooi haventje met heel veel gezellige restaurantjes. Hier zullen we nog wel vaker te vinden zijn.
Een stukje 'off-road' gereden, we hebben niet voor niets een jeep. Een mooie tocht langs de kust. Eenmaal terug in het hotel even lekker gezwommen en relaxen. We waaiden wel bijna van het terras.
Vandaag worden we wat actiever en gaan we met de auto (upgrade naar een jeep) op pad. We volgen een route langs de kust en het binnenland in. Mooie kleine dorpjes en hele steile weggetjes.

18 July 2016

Een en al rust deze vakantie. Heerlijk om zo bij te komen met een paar dagen warme zon en verkoeling in het zwembad. Vanaf morgen trekken we er op uit en gaan we met de auto het eiland verkennen.

15 July 2016

Eerst maar eens beginnen met een complete rustdag. Uitslapen, op een ligbedje bij het zwembad, afkoelen in het zwembad, beetje eten en op tijd weer naar bed.

14 July 2016

Na een vermoeiende reis zijn we aangekomen in een heerlijk hotel met 2 zwembaden en dicht bij het mooie dorpje Molyvos. Nu relaxen want dat kunnen we wel gebruiken.