Netherlands, France · 7 Days · 4 Moments · July 2018

Ons eerste kampeeravontuur


23 July 2018

Sow! Lekker dagje hoor. Wat hebben we toch en fantastische zomer. Eva vanmorgen de kidsclub uitgeprobeerd terwijl papa en mama zich bezighielden met de campinghandelingen cq campinggeklungel noem ik het maar... van afwas tot de caravanwc... alles weer op orde. Na een eerste boodschap in de supermarkt thuis een lekkere lunch gemaakt! Op z’n Frans. Vin, pain y fromage. Evaatje maar een worstenbroodje van thuis in het campingklungeloventje warm gemaakt. Volgens Eva echt super lekker die Griekse worstenbroodjes. (Nog steeds een beetje in de war in welk land ze nu eigenlijk is). Na het zwemmen de eerste keer bbqcampinggeklungel en smaakte heerlijk. Minidisco stond ook nog op het programma, dus na wat optutten door onze Eva kon ze verrekken. Wat geniet ze daar toch van. Nu lekker slapen in ons campingklungelbed.... waar we overigens heerlijk in slapen. Truste!

21 July 2018

Oef.... we zitten. Het valt niet mee om na een dag in de auto alles op te bouwen! Maar we hebben het gered. Makkelijk soepje en een broodje. Eva heeft het echt supergoed gedaan vandaag! Ook in de auto (op een aantal verveel momenten na). Tijdens een stop vlakbij dijon kregen we van een andere familie achterbankbingo van de ANWB. Daar zijn we wel even zoet mee geweest. En nog niet alles gezien. We waren de auto trouwens nog niet uit of Eva heeft al een nieuwe vriendin. Zo snel kan het gaan. Haha... Voorlopig zijn we op de plek van bestemming. Morgen er maar eens even een heeeeeeele relaxte dag van maken.

20 July 2018

Onderweg zijn we. Om 13.00 uur zaten we bepakt en bezakt in de auto. Eva lekker filmpje kijken en papa lekker sturen. Heel voorspoedig zonder filets hebben we Luxemburg al bereikt. Nou.... toen waren we op de overnachtingscamping. Lekker warm, biertje wijntje en even ontspannen. Ron zorgde netjes voor de πŸ”Œ en πŸ’§en ik voor de inwendige mens. Macaroni van thuis... burgerlijker kan niet (maar was wel lekker). Wij gaan nu lekker slapen en morgen de tweede reisdag. We hopen dat het meevalt met de drukte πŸš—πŸš—πŸš—πŸš—

16 July 2018

De voorbereidingen zijn in volle gang. Caravan inpakken en vrijdag gaan we vertrekken!