India · 9 Days · 12 Moments · November 2017

Viatge a la India


16 November 2017

Excursió al desert del Thar. Arribem a un poblet on ens fan una ruta amb camell per la zona i a veure la posta de sol i despres ens donen de sopar amb un concert de música india increíble i coneixem a altres turistes. Entre ells un rus que no fa gaire bona pinta i ens fa plantejar si anar amb ell a dormir al desert o no. Però el grup d'indis ens ajuden i ens prometen màxima seguretat i finalment hi anem. Ens preparen un llit sota la infinitat d'estrelles i pasem la nit alla. Molt màgic.

15 November 2017

Jaisalmer fort

14 November 2017

Laxminath ji temple
Temple de les Rates - Deshnok
Cris ha muerto

13 November 2017

Hotel Sagar Després de tot el dia al cotxe amb en Sing arribem a un hotel perfecte 😍 i sort...perquè la cris i en frans comencen a trobar-se malament...

12 November 2017

Golden Temple Tothom ens demana per fer fotos 😍
Frontera India - Pakistan Cada país fa el seu ball militar i hi ha grades a cada costat de frontera on seu la gent de cada país a cantar les seves cançons, a ballar i a cridar. Increïble.
Precioses vistes des de l'hotel...

10 November 2017

Templo de Loto

9 November 2017

Humayun's tomb

8 November 2017

Barcelona - Nova Delhi Al arribar a l'aeroport de Barcelona ens diuen que no podem entrar a la India si no tenim vol de tornada. Ens les apanyem per agafar un vol ràpid i pugem a l'avió. Al arribar a Delhi ens trobem amb una polució que no ens deixa respirar.