United Kingdom, Netherlands · 10 Days · 18 Moments · April 2016

Myrthe's adventure in London, United Kingdom


26 April 2016

En toen zat het er al weer op... Het is heel snel gegaan maar het was dan ook super. Nu kan het bijslapen beginnen! ­čś┤

25 April 2016

In Londen hebben ze echte dino's zoals deze. De meeste hebben alleen geen vel meer.

24 April 2016

Joehoe, Mamma en Michael zijn er ook! Vandaag en morgen nog even gezellig Londen in. En deze Iced Tea is heel erg lekker.

22 April 2016

Lekker of niet?
Vandaag de laatste dag in de Duke of Uke. Het is veel te snel gegaan, maar gelukkig hebben we daarna nog twee dagen om de stad in te gaan :)

21 April 2016

Ik heb vandaag een tweede ukulele gekocht die ook nog eens elektrisch is! Hij speelt heel fijn maar het zou wel leuk zijn geweest als ik hem gewoon kon stemmen zonder dat de snaren knappen...

20 April 2016

Echte Engelse Fish and Chips gegeten in een leuk en gezellig restaurantje. Heer-lijk!

19 April 2016

Een uur te vroeg bij de ukulelewinkel, dus dan nog maar even in het parkje in de buurt een boek lezen. Een heerlijke manier om de ochtend door te brengen!
En dan weer een uur terug met de trein... Best relaxed met Adele in je koptelefoon.

18 April 2016

De 20:30 challenge is nu al mislukt. Jammerdebummer, maar dan laat ik het wel gewoon bij foto's die wel leuk zijn om te zien. Bijvoorbeeld deze!
In de straat van de ukulele winkel zit, tussen allerlei andere leuke en lekkere winkeltjes en restaurantjes, een Turks tentje. Heerlijk gegeten!
Vandaag is 'ie nog dicht, maar de Duke of Uke ziet er zelfs nu al leuk uit! Ik heb enorm veel zin om hier morgen te beginnen met "werken".

17 April 2016

Elke dag om 20:30 maak ik een foto van wat ik aan het doen ben op dat moment. Vandaag zat ik toen in de auto op de terugweg van Abingdon en had ik dit als uitzicht.
Omdat de opa van mijn "gastgezin" in een dorpje bij Oxford woont, ben ik vandaag een dagje in Oxford geweest. De stad bestaat bijna alleen maar uit universiteiten, maar omdat die gebouwen zo prachtig mooi zijn stoort dat helemaal niet. Maaike, de vrouw bij wie ik verblijf en tevens ontzettend lief en gezellig (Brabants) is, was zo lief om mij op de foto te zetten met deze gebouwen.
Nog iets wat in Oxford veel te zien is, is dit soort dansers. Ze staan midden op straat en doordat ze belletjes op hun schoenen en benen hebben en ze vaak begeleid worden door accordeonmuziek is het super leuk om naar ze te kijken en te luisteren.

16 April 2016

Het uitzicht vanuit mijn kamer is geweldig!
Mijn pakje melk en ik hebben het al tot in Brussel geschopt. Helaas is de melk nu op, maar ik zit wel mooi in de Eurostar ­čĹŹ
Het begint goed. De eerste trein heeft al 13 minuten vertraging. Gelukkig is daar Michael, die nadat we afscheid hebben genomen van het afscheidscomit├ę meteen weer achter het stuur springt en naar Amersfoort rijdt, zodat ik de volgende trein kan halen. Ik reis eerste klas, dus de stoelen zitten heerlijk en ik kan zwemmen in de beenruimte. Laat de trein maar vertrekken!