Malaysia · 14 Days · 12 Moments · November 2017

Bahjah's Daily Routine


20 November 2017

Baru lepas buang dan minum air 450ml botol yang keempat bersamaan 1800ml. #Roadto3L Hari ni banyak pulak buang. Tapi risau pulak mmg sejak membuang tu cair je. Ke normal. Tapi bukan cirit la.

15 November 2017

DAY 10 Dah membuang tapi sebab makan malam agak lambat hari ni pastu belum detox lagi so minum la kite. Die bile pekat sangat tu yg rase die agak perit tu
Pagi ni membuang dah Alhamdulillah

14 November 2017

Omgg!! 😱 36 to 28 I lose 8 inch
DAY 9 Detoxing πŸ’©πŸš½ Aku risau betul bila semalam tak membuang balik macam jumaat dengan sabtu lepas. Ahad je membuang tapi sikit. Sekali harini lepas minum air detox tu lepas lunch tadi membuang lagi padahal pagi tadi dah membuang jugak. Pastu aku timbang dah 59kg balik dah. Hopefully minggu ni dapat turun ke 58 atau 57. Lagi 2 minggu je ni weh pliss la bagi kerja sama ok perut dan nafsu.

9 November 2017

Hari keempat detoxing. Hari ni Berat 59.5. Wahhh! Lame rasenye tak nampak nombor 59. Asyik 61 60. Turun naik situ je. Good achievement Bahjah. Tahniah dapat kawal makan πŸ‘πŸ» Pastu hari ni 2 kali membuang. Pagi seciput dengan tengahari. Baguih2. Yang penting stay minum air banyak
Selasa depan kite ukur balik Peyud muncit ni yee
Tadi timbang 59.1 kg 😱😱😱 Hopefully kan reach 56 0r 55 end of this month

7 November 2017

Tadi membuang lagi 😊☺️
Cukup seminggu kite ukur lagi

6 November 2017

My first day of detoxing πŸ˜– Hari ni tak membuang lagi Dah dua hari rasenya Last sabtu tengahari Harap2 jap lagi sebelum tido die 'flush out'