Belgium, Spain · 8 Days · 21 Moments · January 2018

Barcelona 2018


8 February 2018

Mijn laatste voormiddag vullen met vlezekes kopen in La Boqueria. Helemaal vergeten om mijn postkaartjes te posten... zou er op het vliegveld een brievenbus zijn?

7 February 2018

Gisteren om af te sluiten naar een jazz cocktailbar geweest. Duurdere cocktails maar je krijgt er een live optreden, knappe barmannen en topservice gratis bij
Laatste avondmaal in Barcelona in de meest geliefde tapasbar van Barcelona. Je moet standaard een halfuur wachten, je naam opgeven en een drankje drinken tot ze jouw naam afroepen. Ik heb maar ‘Clara’ genomen voor het gemak.
Gaan eten in een superauthentiek Catalaans restaurant. Geen menu, geen engels, gewoon ‘comida como la comida de abuela’. Daarna een uurtje siesta gedaan in de heerlijke namiddagzon.
‘Nou Mercat Del Encants’ bezocht. Een gigantische overdekte rommelmarkt waar ze tegen elkaar staan te roepen om wie de goedkoopste brol verkoopt. Zonde van alle boeken waar iedereen zomaar op gaat staan
Design Museum van Barcelona bezocht vandaag. 4 prachtige tentoonstellingen voor 4 euro. Enkele highlights van de tentoonstelling over de geschiedenis van de mode.

5 February 2018

La Sagrada Familia was fenomenaal!
Ontbijten doe je hier pas na 11u30. Stevig ontbijtje om de dag mee te beginnen om straks naar de Sagrada Familia te trekken

4 February 2018

Vandaag de hele dag in bed gelegen maar mezelf toch gemotiveerd om eruit te komen en naar een lekker Italiaans restaurantje te gaan.
Gisteren goed uitgeweest tot in de vroege uurtjes

3 February 2018

Gisteren met volle teugen genoten van Park Güell
Goeiemorgen!

2 February 2018

Veggie burger van gisterenavond. Mmmm! Nu tijd voor brunch
Aanwinst van de dag! Make up doosje uit de late jaren 40. Ik ga het schoonmaken en zelf vullen met poeder en lippenstift!
Gisteren de prachtige kathedraal van Barcelona bezocht! Met de 13 ganzen inclusief
Eerst een croissantje en we vliegen erin voor vandaag

1 February 2018

Keuze gemaakt 🇪🇸👋🏼
Ik weet bijna niet wat kiezen!
Aangekomen in mijn mini maar superstijlvol hotel! 🇪🇸
WE ZIJME WEG!

31 January 2018

Valiesje maken!