Sweden · 9 Days · 13 Moments · July 2017

Sommarsemester -17.☀️


23 July 2017

Nyköpings hamn en natt.

22 July 2017

Vi hamnade i fantastiska Gamla stan i Lidköping.
Tjoho! Vi hamnade i Katthult där Emil spelades in. Micke är helt salig. 😍😍tittade sen på en marknad i Mariannelund.

21 July 2017

Vi stannade på en liten ställplats i Rumkulla, vid Kvilleken. Ca 900-1000 år och förmodligen Europas äldsta levande ekar. Rattade in damernas match mot Ryssland och Micke grillade kyckling. Smarrigt. Efter fotbollen tog jag en liten löprunda.
Jättefint område som vi campat på. Ställplats bredvid Kalmar slott och Kalmarsundsparken. Vi var in på Kalmar slott och följde med på en guidad tur. Mycket intressant. Efter en kopp ☕️ så åkte vi vidare mot Vimmerby.

20 July 2017

18 July 2017

Nu lämnar vi runstenen och drar vidare till Ekerum.

17 July 2017

Efter frukosten åkte vi till en stor KABE-firma. Tyvärr hade de inte tid att hjälpa isande dörren. Vi kör vidare mot Kalmar och hamnade vid ett nakenbad. Trevligt, men bara ett kortare besök eftersom molnen tog över. Inte så mycket att titta på dock.

16 July 2017

Efter att ha övernattat i Olshammar åkte vi vidare söderut. Var till Karlsborgs fästning och sen lunchade vi. Styrde vidare sydöst och körde förbi Kabe i Tenhult. Nu har vi parkerat vid en mysig sjö. Först gick Cita och jag en spaningsrunda och sen sprang jag en (nästan) likadan sväng. Medans jag duschade i husisen så förberedde kocken kvällens måltid, entrecote med potsallad och baguette. Nu är det TV-time. God natt. 😴😴

15 July 2017

Vi vaknade vid Sala silvergruvas ställplats. Efter lite frukost och matsmältning så tittade vi på museet. 11.15 gick vi en guidad tur 60 meter ner i gruvan. Som tur var så tog vi hissen upp igen.
Efter gruvan styrde vi kosan sydväst och hamnade vid Strömsholms slott. Där bjöd Micke på sina goda hamburgare. Promenad i solskenet bland stora hästhagar, glass i handelsboden och sen en kaffe på det. Njutning!