Netherlands, Spain · 6 Days · 18 Moments · August 2016

Matthijs' & Anouk's ongeplande vakantie


8 August 2016

PAELLA😍 en het toetje was ook zekers niet verkeerd!
Vandaag was het bloodyhot en hebben we veel te veel gelopen. Het zat in het begin wat tegen aangezien we een fiets wilde huren maar geen creditcard hebben en niet van plan waren €300,- borg te betalen. Dus dan alles maar lopend doen! Dat levert erg veel foto's en nog veel meer zweet op. Uiteindelijk toch nog maar even strand meegepakt.

7 August 2016

En de dag sluit je af met een? Cocktail
Na lang zoeken, paar keer verkeerd rijden en veel zon, eindelijk aangekomen bij een prima strandje. Beetje jammer dat er behoorlijk wat kwallen zaten. Little too much jellyfish for us.
Tussenstop bij een uitkijkpunt, wat ga je daar doen? Poseren voor een mooie foto, is het gelukt?
Na Valldemossa zijn we een prachtige slalom naar beneden gegaan, mensen zijn gestoord als ze dit te fiets proberen maar wij hadden gelukkig onze rode stalen ros waarmee we de dalen en toppen konden trotseren. In het dal aangekomen bij port de Valldemossa even genoten van het uitzicht en toen weer dezelfde weg terug omhoog, opzoek naar een strandje...(update: Matthijs na het posten over Anouk: net een rozijntje)
Aangekomen in Valldemossa. Eerst paniek met de buddy van de scooter want die wilde niet op slot.. Uiteindelijk gelukt en opzoek gegaan naar wat te eten. Ook hier vieren ze het leven vandaag, dus wij hebben koffie met salade. Anouk is gelukkig met haar latte machiatto! Ohja, op de menukaart zagen we de Nederlandse vlag dus wij heel gelukkig, maar voor zover wij Nederlands kunnen is dit geen Nederlands!
Vandaag een 125cc Vespa gehuurd. Dat vind ik super leuk (: eerst over de autoweg naar Valdemossa, eerste stop wilde ik even een foto maken van mijn uitzicht 👌🏼

6 August 2016

Vandaag was een dag vol wandelen en goed eten. Onder eten verstaan we ook ijs en sangria. Ook is het de dag van de onafhankelijkheid van Bolivia. Super mooi natuurlijk want dat betekent een plein feestje op het placa españa! Gekke mensen die verkleed zijn enzo.

5 August 2016

Tijd voor voer!!
Tijd voor voer.
Niet alleen gegeten maar ook nog palma verkend en ontdekt. Cocktails ontbreken deze vakantie niet!

4 August 2016

En ja hoor, eindelijk wat gevonden! "Bar españa" it is! Anouk wilde tapas en hier hadden ze tapas, en hoe! Eerst half uur gekeken naar de kaart waar we niks wijzer van werden, bleek dat er self-service was en alle koude tapas stond op de bar en kon je pakken. Anouk als horeca tijger had bijna medelijden met de op-let-vaardigheden van het bar personeel. Het smaakte fantastisch! Ik zou hier wel uren kunnen zitten.
Potverdikke wat een mooie stad vind ik dit! Veel gebouwen lijken heel erg belangrijk enzo. En ooo wat vinden wij het moeilijk een restaurant te vinden...
Vandaag eerst op zoek geweest naar een supermarkt om wat eten te scoren. Hierna een mooie wandeling door het oude centrum naar het strand gemaakt. Vamos à la playa! Wat is het warm zeg, maar we mogen niet klagen, alles beter dan regen! Matthijs is nu op zoek naar een leuk restaurant om te eten, het liefst aan het water natuurlijk 😉

3 August 2016

Tijd voor pizza. Een vrouwtje knipt onze pizza van grotere stukken af, best geinig! Nu hopen dat het smaakt....
Onverwacht moment. Rob Geus bij ons in het vliegtuig, "red mijn vakantie". Toch wel handig, zo'n back-up, mocht onze kamer echt niks zijn!
Matthijs is boos. Hij past niet in het vliegtuig en onze bagage ligt alsnog in het ruim! Verder is tot nu toe alles goed gegaan😊