United Kingdom · 4 Days · 5 Moments · April 2016

21 April 2016

20 April 2016

20-3-16 Vandaag zijn we onze dag gestart bij the Crystal. Dit was een museum over duurzaamheid. Dit was echt leuk want je kon er allemaal dingen zelf doen zoals energie opwekken of je water verbruik uitrekenen. Daarna gingen we met de Emiraten cable car naar overkant van de rivier om daarna met de boot naar de tower of London te gaan. Vandaag hadden we metro dagkaarten gekregen dis gingen met de metro naar St. Paul's waar we vrije tijd hadden. Daarna gingen we door met de metro quest. De opdracht was om met zoveel mogelijk bezienswaardigheden op de foto te gaan met je hele telgroepje. Dit was ons aardig gelukt want we hadden 14 foto's. Na de metro quest zijn we met zijn alle naar Minories gelopen, het restaurant waar we allemaal fish and chips gingen eten. Dit was echt lekker! Daarna gingen we de Jack the Ripper Tour doen, maar niemand had er echt zin in want iedereen had pijn aan zijn voeten en het was koud. Maar uiteindelijk was het heel erg leuk!

19 April 2016

19-4-16 Vandaag kregen we ontbijt bij het gastgezin. Was best lekker we kregen cornflakes met rare hoge pannenkoekjes uit de magnetron. Daarna zijn we door een taxi naar het meeting point. Toen we in London waren zijn we naar de London dungeon geweest. Dit was minder eng dan ik dacht. Alleen de vrije val vond ik eng maar dat viel ook wel mee. Daarna hadden we tijd om te lunchen maar de lunch van het gast gezin viel een beetje tegen.
19-4-16 S ochtends hadden we al de keuze kunnen maken naar welk muzeum je wilde :Natural historie museum of The Science museum. Ik had gekozen voor de Science museum met Femke en Megan. Later bleek dat eigenlijk heel veel mensen niks hadden gedaan in de museums aangezien dat er WiFi was­čśé Het plan was om daarna naar Harrods te gaan maar vanwege de tijd hebben we dat niet gedaan. Inplaats daarvan zijn we naar een bekend park daar geweest en daar hebben 20 min. vrije tijd gehad. Daarna moesten we helaas alweer na huis maar dit ging niet zo vloeiend want we stonden natuurlijk in de file bij Londen! Dat hoort er ook bij! S avond hebben we nog gezellig gekletst met elkaar en zijn daarna gaan slapen­čś┤

18 April 2016

18-4-16 Vandaag is onze reis naar Londen begonnen. S ochtends moesten we al vroeg op om daarna te vertrekken. Om 7:38 zaten we in bus naar Calais. Tussendoor zijn we nog een keer gestopt bij een Belgische supermarkt. Toen we later in Calais waren als verwacht pakte we de volgende boot naar Dover. Op de boot hebben we alleen maar gezeten. Vanuit Dover zijn we met de bus weer doorgereden naar Cantebury . Daar hebben we inplaats van 2 uur 1 uur vrije tijd gehad door de vertraging. We hebben mensen geïnterviewd en zijn nog binnen geweest bij de lush. Daarna was het zover we zijn naar Bexlyheath gereden waar we ons gastgezin hebben ontmoet. Dit viel immers heel erg tegen. Mensen zijn gewoon echt op het geld gericht en niet de gezelligheid.