Belgium · 8 Days · 8 Moments · March 2017

March '17


8 March 2017

7/3: wat een dag !!!
6/3: terug naar school. Leuk dagje... alles onder controle!
8/3: vandaag van thuis uit gewerkt. Het regent en regent en blijft regenen. Deze namiddag had ik een afspraak bij Monsieur K. Eventjes weg van deze wereld.

5 March 2017

5/3: vandaag laatste dag, we vliegen terug naar Brussel om 18h, eerst nog een reis naar Basel. Rond 13h namen we afscheid, waren leuke dagen. Misschien kom ik in juli met Bent terug naar hier. We zien wel. Mooi is het hier alleszins... ik krijg maar niet genoeg van de uitzichten!

4 March 2017

4/3: naar de bergen in de sneeuw... opnieuw een zonnig dagje. We hebben echt wel geluk met het weer. 'S middags een bord macaroni met appelmoes en cordon bleu... 75€ paga paga... 's avonds aten we Raclette thuis.

3 March 2017

3/3: zeer mooi weer vandaag! Een dagje naar Luzern, op een klein uurtje rijden van hier in Brienz! Leuk en gezellig stadje. 'S avonds spaghetti gegeten, kids maken ons moe 😊

2 March 2017

2/3: zeer goed geslapen in the sunny chalet. Het weer was vandaag zeer grijs en nat. Ontbijt namen we bij Andrea thuis. Daar zaten ze al op ons te wachten tegen 9h30. Ainara brachten we naar de onthaalmoeder, wij gingen ondertussen naar Ikea in Bern, ongeveer 1,5u rijden. Adai krijgt borstvoeding, lunch in Ikea... terug rijden... het was dus een dagje in Ikea. 'S avonds gekookt, nog wat facials en teruggekeerd naar onze chalet.

1 March 2017

1/3: om 4u opgestaan. Vandaag vliegen we naar Bazel op bezoek bij Andrea, Ronny, Ainara en Adai, die ondertussen bijna een maand is. De vlucht van 45min was kort maar ok! Eenmaal in Basel, namen we de trein richting Interlaken. Een mooie reis maar pfff zo duur, €130 single voor ons 2. Het weer is zoals bij ons, op de toppen zie je sneeuw liggen maar in het dal helemaal niets. Een fijne namiddag gehad met een siestake. Deze avond maakte Andrea tortilla. Ons appartement is een paar straten verder, knap en gezellig.