Malaysia · 8 Days · 3 Moments · April 2018

Maleisië


19 April 2018

Kuala Lumpur. In Kuala Lumpur kwam Tom, het vriendje van Floor, ons opzoeken. Heel gezellig! We hebben deze week lekker rustig aan gedaan. En wat een stad. Wat een rijkdom. En wat een ongelofelijk hoge gebouwen. Erg indrukwekkend. Hier zijn wij naar de Twintowers geweest, het prachtige panorama uitzicht vanuit de Menara tower gekeken en mooie natuur gezien in de botanische tuinen. En natuurlijk moest er ook geshopt worden. Ondanks de dagelijkse heftige regenbuien hebben wij ons super vermaakt!

14 April 2018

Taman Negara. Het grootste en oudste regenwoud van Maleisië. Met wilde dieren en ontzettend veel soorten planten. Samen met Anna (de enige vrouwelijke gids in de gehele Taman Negara) hebben wij een wandeling gemaakt door de jungle. Super coole natuur en prachtige vieuwpoints. Na de tour heeft Anna ons meegenomen naar de bruiloft van haar nicht. Zo super gaaf om te zien hoe dit er in Maleisië aan toe gaat. 1000 gasten die zich allemaal prachtig aangekleed en opgemaakt hebben. Er staat een groot buffet opgesteld. Ook eten de mensen met hun handen dus deze techniek hebben wij nu ook onder de knie ;)

12 April 2018

Cameron Highlands. Wauw wauw wauw. Mooiste landschap ooit. Ik heb nog nooit zo iets moois gezien. Zelfs de busreis naar de Cameron Highlands was insane. Echt betoverend. In de Cameron Highlands hebben wij een tour gedaan naar de theeplantages, het mossy forest, de oude theefabriek en een van de strawberry farms. We hebben ontzettend geluk gehad met het weer, het was super helder. Dat gebeurd niet vaak had de gids gezegd. Ontzettend genoten van dit kleine schattige dorpje met zijn prachtige natuur.