Germany · 6 Days · 19 Moments · June 2017

Laia's journi to Germany


14 June 2017

Després de menjar he anat a vore "el castillo de neuschwanstein" i vaig trovae al meu amic Eldwin: Es un castell d'una época en la que ja no eren necesaris els castells, pero va ser un ambicios projecte de Lluis ll de Baviera, tambe anomenat "El rey loco". Es va construir a 1869.5 Es un castell mes estetic que funcional pero que contava amb moltes coses modernes d'aquella epoca com calefaccio, llum, aigua calenta i gelada i telefon. Walt Disney es va inspirar en aquest castell per a fer el castell de la Bella Durmiente.
Després he tornat a austenkeller perque m'ha agradat molt eixe restaurant.
He anat pel poble i m'he trovat escultures de hent molt famosa com per exemple: Ludwig van Beethoven, Albert Einstein, Martín Lutero i uns mes.

13 June 2017

Dia 4: M'he despertat i he decidit anar a vore els personatjes famosos.
Després de vore tantes coses boniques he anat a l'hotel he sopat i he dormit.
Després de dinar vaig anar a vore Linx, osos i llops.
Al parc natural he fet un pícnic en uns bancs i he menjat un sandwich.
Dia 3: Pel matí he anat a un parc natural i allí he vist flughafen, el cérvol, la rabosa, el teixó i el javalí.
Per la nit vaig sopar a l'hotel.
Mentre que passejava vaig vore a molta gent jove que duia el tratje tradicional el de xic el "Tractenhut" i la xica el "Dirndl" i una xica que's diu Anette que parlava Espanyol m'ha dit que també celebren l'oktoberfest que es una festa dedicada a la cervesa després Anette va ballar el ball tipíc "Bierfest".
Després de el teatre que a estat molt guai he anat a menjar a un restaurant que's diu "Austenkeller" i allí he menjat un tipus de carn en llima i una salsa.

12 June 2017

Dia 2: M'he despertat i he anat al teatre nacional de Munich.
Abans de sopar he mirat l'hora i es la mateixa que Espanya, anat cap al restaurant he vist el lema que es "Unidad y justicia y libertad" i a la fi el restaurant "Brenner Opergrill" i allí he menjat "Kuffer" després he anat a l'hotel i he dormit.

11 June 2017

Després de menjar "xucrut" he anat al nou ajuntament i hi havia un guia que va dir que el nou ajuntament de Munich es l'edifici mes important i conegut de la plaça marienplatz, ademes es un dels monuments mes bonics d'Europa.
Després he anat a menjar Sauerkraut ( Xucrut )(col agraí )a un restaurant que's diu "ratskelle" al costat de la plaça.

10 June 2017

Després de desdejunar he anat a una plaça i un xic que es deia Axel m'ha dit que la plaça de Munich es deia Marienplatz, Marienplatz es una plaça amb un gran significat per a la ciutat ja que allí feien les festes del poble. També m'ha dit que Alemania va ser el primer país que va declarar la guerra als altres paísos.
Després de veure l'hotel he anat a desdejunar i he desdejunat un café i dolços i m'he adonat compter que l'endoll es el mateix que el d'Espanya.
Dia 1 a Munich:vaig descarregar les coses i vaig vore l'hotel que es diu LetoMotel està molt xulo, l'hotel m'ha costat 254€ 5 nits. El porter de l'hotel m'ha dit que Alemania està situada al centre d'Europa. I que les seves fronteres son: A l'est: La Republicà Txeca i Polònia. Al nord: Dinamarca. A l'oest: Bèlgica, França, Países Bajos i Luxenburgo. A sud: Àustria i Suïssa.

9 June 2017

El dia dissabte 10 de Juny vaig agafar l'avió a les 19:25 de Valéncia a Alemania ( Munich ) vaig fer 1 escala a Madrid a les 20:25 i vaig esperar 10h 35m fins el pròxim avió. Després d'esperar les 10h i 35m vaig agafar l'avió el diumenge a les 07:10 i vaig arribar a Munich a les 09:40, i vaig anar directa a l'hotel.