Europe, Asia · 11 Days · 38 Moments · November 2018

Kembara Central Europe


1 December 2018

Pemandu teksi dari Kenya.
Bergambar dengan penjaga unta di Doha.
Morning weather at Doha
Nasi Lemak Doha pagi ni

30 November 2018

Sunsst at Doha
View of Doha Qatar from Holiday Villa Hotel

29 November 2018

Express sightseeing at Vienna Austria kerana cuaca yg sangat berangin memyebabkan rasa terlalu sejuk. Kebas tangan2
Arriving Vienna

28 November 2018

Little sunrise after 3 days here.
Last day in St. Wolfgang. Morning with sunshine.

27 November 2018

Hallstat famous spot of view.
Hallstat view
Sigthseeing di Hallstat. Tak de rezeki. Hujan sepanjang hari.

26 November 2018

So lepas layan snow showet sikit. Layan self potrait dulu di St. Wolfgang
Awal pagi konon nak layan sunrise, tapi hujan. So layan tepi hotel je

25 November 2018

Layan angin pagi seawal 6.30 pg di Cesky Krumlov

24 November 2018

Pagi layan street di area hostel.
Arriving cesky Krumlov

23 November 2018

Lepas settle semua. Shidi tolong hantar ke Hotel. Lepas checkin keluar balik shoot drone dalam sejam sebelum balik ke hotel dan tido
Pagi lepas shoot drone. Pergi sight seeing dengan guna public transport. Pergi tengonsatu bangunan geraja yg amat besar. Old town dan bridge
Awal pagi keluar sebentar shoot drone

22 November 2018

Tiba di Prague lebih kurang pukul 10 mlm. Agak kelam kabut sikit. Hotel takde parking dan nak turunkan beg agak susah. Settle letak bag, caribolak garage utk park kereta selama 2 hari. Lepas tu checknin hotel lain utk kita danbdrover. Lepas tu makan nasi kambing dengan harga 10Euro... hu hu hu
Now in munich. Arrive yesterday night. Now early in the morning.

21 November 2018

View dihadapan neuschwanstein castle, Germany. Tak de rezeki utk dapat view yg menarik kerana cuaca terlalu berkabus sehinggakan seperti dihadapan Ghost Castle.. :-)
View on the way to German from Austria
Ketika selesai visit... hari pun dah Magrib
Tunggu bas nak naik ke castle
Kini dah berada di tanah German . Shopping di supermarket ALDI.
Bergerak dari hotel di Austia ke Germany
Sunrise memang best
Selfie sikit utk kenangan
Sarapan dengan view menarik
View memang awesome
Layan sunrise tepi bukit dekat dengan hotel
Cant sleep. Terjaga 2.30 pg
At Schwarzenberg.
Waterfall in Zurich

20 November 2018

In Zurich