Italy · 7 Days · 16 Moments · July 2017

Kati ja Jari Italiassa part2


11 July 2017

Milanossa on pilvistä ja sateista, eli erinomainen sää! 😃

10 July 2017

9 July 2017

8 July 2017

Garda, Monte Baldo ja Castello 😊

7 July 2017

Tämä päivä meni pitkälti matkustaessa. Matka alkoi junalla Milanosta Veronaan, josta kuuuuuman paussin ja pikaistakin pikaisemman mäkkärilounaan jälkeen minuuttiaikataululla Gardalle vievään bussiin. Gardalla vaihto toiseen bussiin jolla päästiin Malsecinen keskustaan. Sieltä vielä kävely hotellille joka osoittautui aarteeksi. -rinkat valmiina -tosi siisti hotelli ja hieno huone hyvällä ilmastoinnilla. - henkilökunta kertoi varmaan 20min hyviä ideoita miten nää päivät kannattaa käyttää, saattoivat huoneeseen saakka ja kyselivät vielä Suomen säästä ja muista jutuista ihan vaan koska olivat mukavia. Illalla vielä syötiin hyvässä ravintolassa ja fiilisteltiin näkymiä rannassa. Hieno, hieno paikka!

6 July 2017

Edelleen hämmästyttää, kun koirat kulkee vapaina kaduilla ja pienetkin lapset seikkailevat mukana yömyöhään. Aika paljon turisteja täällä tietysti on, mutta silti pystyy löytämään rauhallisia sivukujia fiilistelyyn.
Meni illallinen yösyönniksi, kun päiväunien jälkeinen vesibussikyyti kestikin aika kauan.
Alkaa hahmottumaan jo kadut ja kujat. Ilta-auringon aikaan ja yöllä on mukavinta vaellella ympäriinsä, kun aurinko ei paista suoraan yläpuolelta.
Doges palaze oli kyllä hieno!
Italialaista ruokaa ja juomaa. Spritz ja kotzone.
Kaupunkikierrosta ekana päivänä.

4 July 2017

Reissu lähti kivasti liikkeelle, kun finavia kuljetti meidät Kemi-Tornion lentokentälle. Sieltä lennettiin pomppuinen ukkosilman lento Helsinkiin. Lento oli myöhässä, josta johtuen meidän rinkat jäi Helsinkiin. Saatiin tietää siitä vasta Milanossa ja päästiin hoitamaan paperiasioita todella huonosti englantia puhuvan virkailijan kanssa. Rinkkojen pitäisi saavuttaa meidät Venetsiassa, saas nähdä. Lämmintä on nyt yölläkin 26 astetta, joten huomenna tulee olemaan tuskallisen kuuma pitkissä farkuissa. Ensitöikseen pääsee siis shoppailemaan vaatteita Milanossa, muodin Mekassa. Jospa me joku hm löydettäisiin 😂