Sweden · 7 Days · 10 Moments · December 2016

Mossbergarna på Kuba


2 January 2017

Ok. Är nu på Panamas flygplats där det verkar funka med Internet. Jag skickar de snygga bilderna på Kuba- det känns inte om att göra de ruckel till vår i. En gång ståtliga , men nu är de ruckel! Vi har haft ett fantastiskt väder ändå tills för ett par dagar sedan. Till är otroligt vänliga och i de vara particulares vi varit i går de hjälpt oss med allt! Spännande resa!

1 January 2017

Sista dag i vår lilla stad Guanabo utanför Havanna. Helt omtumlande start på väg semester. Här lilla Beach.-stad är perfekt för oss. Här hörs Clothilde helt underbar. Det går tagit oss några dagar att försöka förstå landet. Dubbla valutor. Ett liv utan uppkoppling och otydlig information. Men vi lär oss. Nästa Vinales!
Som ni ser på en av bilderna så blir det smått komiskt när det finns en Wifispot någonstans-ca 100 pers helt koncentrerade på mobiler! Nu bär det av till Vinales. Hur Internet är där får vi väl se.Vi hoppas få se tobaksodlingar i alla fall, och att kunna cykla!

31 December 2016

29 December 2016

Efter lite problem med att hitta varandra då vi och Rasmus kom till olika terminaler så hittade vi till vårt ställe i Guanabo- väster om Havanna.So far har vi konstaterat att landet är kontrastfullt- vissa saker ( bil, buss) ska bokas månadr i förväg medan andra saker ( buss nu, internet, telefon ) ska fixas här. Vänliga människor, värme och hummer finns i överflöd.Äntligen Internet! Varma o

28 December 2016

12 tim maratonflyg visafe sig bli maratonfilmer+ mat & dryck ( vin o allt) innan vi landade i 32 gradig sommarvärme i Panama och - 6 tim i Sverige. Kom på att det är första gången vi är i Sydamerika! Sista flygturen innan vi hamnar i Havanna får ägnas åt spanskafraser! Hola!
Frukost i Frankfurt på en gigantisk flygplats. Här skiljs Rasmus och våra vägar är och så hoppas vi att vi ses i Kuba i kväll. Rasmus reser direkt och vi som gillar att flyga åker till Panama först (över Kuba), för att den ta oss till Kuba. Ska bli spännande att se om det väntar en taxi ( som köra av läkare säger Rasmus). Vi har inga Kubapengar än...
Checkin Landvetter. Spelar ingen roll vilken tid det är på flygplatsen- här är det alltid fullt!

26 December 2016

Rasmus testar väska och hittar Hur han ska få in kort här. Jag vilar mig i form och ser sådär fram emot flygresan. Jag vill bara komma fram!
Väska.