Hungary · 7 Days · 8 Moments · July 2017

Jula's adventure in Győr, Hungary


4 August 2017

A mai nap elég uncsi volt. Fölkeltünk, aztán reggeliztünk, aztán filmet néztünk vagy olvastam (ki is olvastam Az Elitet), aztán elmentünk a mekibe kajálni, aztán a Rossmannba képeket nyomtatni, amik tök faszák lettek, aztán visszajöttünk, megnéztük a Fák jú tanár úrt,aztán vacsiztunk, lementünk a Dunához kacsát etetni, összepakoltunk és itt vagyunk. Épp esik az eső, de egész nap tök meleg volt.

3 August 2017

Délelőtt, közvelten reggeli után elmentünk a Lírába, végre a könyvekért!!! Az Elit annyira, de annyira jó... Nagyon szeretem ezt a könyvsorozatot:333 Máris túl vagyok a felén😁 Délután elmentünk a fürdőbe megint, ahol gyakorlatilag csak úszkáltam, de nagyon élveztem így is. Este megnéztük a Minden-Mindent. Fuh, kegyetlenül szar volt. Mármint a sztori jó, de a megvalósítás már annyira nem. Fekszik a lány, és egyszer csak benyögik, hogy "A szívem megáll. Majd újraindul." Én meg csak nézek, hogy fasza, de honnan jött. Vacsinál már ott várt a szokásos barack levem. Végre van szokásosom:))

2 August 2017

Fuh a mai nap volt eddig a legmozgalmasabb. Elmentünk minden féle muzeumba, megnézt7k Szent László hermáját, meg valami Mária festményt, aminek tök jó legendája van: véres könnyek hullottak a szeméből Szent Patrik napján, mert Írországból származik. Délelőtt elmentünk az Adéllal a Rossmannba, és vettünk pudert, hozzá ecsetet, meg egy körömlakkot, ami ápolja a körmöm, meg egy másikat, ami ilyen test színű. Amikor visszaértünk a hotelbe, kikente az arcom ezzel a sok cuccal, és nagyon durván néztem ki benne. Nem az én világom volt, amit a tükörben láttam. Később videochateltünk a Nonoval, és elmondta, hogy összejött az ÁDÁMMAL. Óriási hír, de tök jó én szurkolok nekik😉

1 August 2017

Ma elmentünk az itteni élmény fürdőbe. Nagyon vicces volt😂 Gyakorlatilag végig a körforgóban beszélgettünk. Este elmentünk megnézni valami szökőkutat, ami zenélt is, meg vetótettek rá, meg minden.

31 July 2017

Húhaa.. Ma bejártuk az egész belvárost, mert az Adélnak kerestünk fürdőruhát. Minden boltba bementünk, tényleg, mindegyikbe, de aztán az lett a vége, hogy bementünk az Árkádba. Ott vett magának egy bikinit a New Yorkerben. Én vettem egy pulcsit, ami ahwww nagyon puha :333 Este néztünk TeenWolfot, kijött a 6B első része. Alig szerepel benne DylanD: Öcsi hívott ma, megvette nekem Tresht😊 Apa kórházban van, jól van meg minden, szereztem neki Finás 50-est

30 July 2017

Sétáltunk egy jót... Adél eltévedt, még jó, hogy ptt voltam neki én. Vacsi után lementünk fürdeni a medencébe. Adél lefelé menet is eltévedt. Este befejeztük a Teen Wolfot megint (ahw Dylan)
Ahw levendulás limonádé 😍😍 (elfelejtettem lefotóznixdd)

29 July 2017

Még csak az Adéléknál 😁 Befejeztük a Skam 2. évadát. Ettem fincsi kolbásztxdd