Hong Kong S.A.R. · 3 Days · 4 Moments · August 2016

Huda Ismail

Huda's voyage in Hong Kong S.A.R.


27 August 2016

Layan. Last day. TST tour

26 August 2016

Oceanpark..

25 August 2016

Day 2 ari yg ditunggu.. Menggamit memori waktu kecik. Aku ke disneyland plak mencari mickey & frenz.. Not bad, aku mencari keseronokan sndiri.. Enjoy tgk theater & musical mickey & donald duck.. X lupa lion dance.. Enjoy weii.. Rides also not bad.. Rc racer & apa ke nama lg ntah. Senang cita adik bradik roller coster. Best.. Jungle cruise pun ok cuba mkn halal je susah ckit sb x byk. The only restoran cuma ada kat mystic point ja.. Mlm palingg superb coz ada paint of the night & firework.. Layannnn

24 August 2016

Welcam to my travelog kali ni.. Destinasi kali ni ke HK pulak la kita yer.. 1st day sampai HK, biasa la sesat2 cari hotel wlaupun sbnrnya dh lalu depan 😅. After check in, rehatkan badan jap pastu kami kuar jln2 pegi THE VICTORIA PEAK. Tgk kota Hong Kong dr puncak bukit.. Superb view from the top. That what can i say 😍.. Kemudahan public transport dia x dpt disanggah.. Sgt mudah wlau kdg tu sesat2 jgak sb cnfius 😅. Pas ke victoria peak, mlm tu kami ke avenue star konon nk tgk symphony of the light tp sadis coz x brp nk symphony sgt.. Sb kecewa so blk la hotel utk berehat.. Esok nk ke disneyland plak