France · 3 Days · 12 Moments · August 2017

Het avontuur van Tessa en Simon in Parijs


27 August 2017

Laatste uitstap in Parijs bootje varen op de Seine. Leuk om alles nog eens te zien en meer te weten te komen over de geschiedenis van Parijs. Ik moet zeggen een citytrip naar Parijs zeker aan te raden we hebben alles kunnen zien in 3 dagen en we hebben ons geweldig geamuzeerd. Ik vond het fantastisch!
Picknicken bij de eiffeltoren in daglicht. Even mooi als in het donker met natuurlijk ook de leuke foto's.

26 August 2017

De befaamde Eiffeltoren! Zoooooo mooi! En romantisch natuurlijk.
Centre pompidou een gebouw waar alles leidingen aan de buitenkant zitten. Indrukwekkend om te zien.
De notre dam prachtig om te zien. Daar wordt je even stil van.
Deze voormiddag langs de seine gewandelt en zo op de brug der liefde zoals Simon het noemt. Natuurlijk doen wij mee met de cultuur en hebben we ook een slotje opgehangen.

25 August 2017

'S avonds allebei een lekker spaghetti gegeten in het stadje montmartere. Heel gezellig! En ja hoor met een fles plat water ook voor Simon (bier was te duur) ;) slaapwel 💋
De dag afgesloten met een bezoekje aan de basiliek heel mooi uitzicht en gezellig ook wel heel druk maar de moeite om eens te zien!
Na het louvre al heel wat kilometers in de benen door de champs-élysees helemaal uit te wandelen en natuurlijk ook wat te shoppen. Ook heel wat trappen in de benen van de arc the triompf te beklimmen. Super mooi en gezellig uitzicht. Stonden wel te trillen op de benen als we boven waren.
De eerste glip van de eiffeltoren al opgevangen. Prachtig!
Bezoekje aan het Louvre wel jammer van het slechte weer. Maar naar het einde van de dag was het snikheet en toch nog een mooie dag gehad!
Toegekomen op kamer na een vlotte rit op de tgv. Het bed is gigantisch en heel mooie kamer.