India · 30 Days · 17 Moments · May 2017

Touring through India❤


31 May 2017

En nog wat laatste foto's om het af te leren!
Woensdagavond al thuisgekomen, maar na een knallend start van het rugbytoernooiseizoen kan het bijkomen nu toch écht beginnen. India je was geweldig❤

30 May 2017

Mijn laatste échte stop was Jodhpur, de blauwe stad. In 1 dag hebben we alle sightseeing gedaan, afgetopt met een avondje spa. 's Avonds heb ik met pijn in mn hart afscheid genomen van Sonja, veel plezier nog schatje!

28 May 2017

De nachttrein in de sleeperclass beviel ons prima en 12u later waren we dan in Jaisalmer! De hitte in deze woestijnstad zorgde ervoor dat we veel tijd met de gezelligste groep tot nu toe doorgebracht hebben in het hostel, afgewisseld met 2 dagen in de woestijn!

24 May 2017

Jaipur was onze volgende stop! Sonja was helaas ziek, maar ik kon gelukkig met twee jongens uit het hostel Jaipur bezoeken. Dag 2 waren zij al op pad en ging ik alleen de hort op om ze op te zoeken, wat mij een mooie bloemenketting, tuktuk-rij-ervaring en een ontmoeting met een aap opleverde. Achteraf kon ik er lachend op terugkijken bij het uitzicht over Jaipur!

22 May 2017

Volgende stop van onze reis: een flitsbezoek aan Agra. Letterlijk, als de trein een beetje meegewerkt had (#7u vertraging). Dit weerhield ons er echter niet van om als echte touristen door Agra te razen. En al viel het ons allemaal wat tegen (vergeleken met de rest van India), de kiekjes zijn wel mooi geworden én wij stonden als 1e op de foto met de Taj Mahal!

19 May 2017

Na wat voelde als een hele dag vliegen waren we woensdagavond eindelijk op onze volgende bestemming beland. Een dag lang gedwaald door het doolhof van straatjes, boottochtjes over de Ganges gemaakt bij sunset én sunrise - incl het bewonderen van alle rituelen -, nieuwe vrienden gemaakt over een avondje kaarten en rondgetourd in 40+ graden celcius om alle mooie plekjes en tempels te bekijken (in sari!); Varanasi wat was je mooi!

16 May 2017

Bangalore deel 2: de veterinare faculteit! 2 dagen lang heeft Taj ons rondgeleid over het faculteitsterrein. Super gaaf om zo veel mensen uit hetzelfde vakgebied te mogen ontmoeten en om te zien dat de faculteit hier ontzettend op de onze lijkt (maar dan warmer, groter en hier en daar wat primitiever:).

14 May 2017

Zondag was het eindelijk tijd om de tourist uit te hangen! Bangelore is daar zeer geschikt voor en behalve de 'Selfie-met-vreemden' stand, hebben we ook de afstandbedienbare stand van onze camera-apparatuur uitgeprobeerd. Een klein buitje mocht de selfie-pret niet drukken en een bezoekje aan de beroemde boekenwinkel hielp ons hierbij:). Nog even afscheid nemen van de kittens van ons hostel en we waren klaar om door te gaan naar onze 2e stop in Bangalore!

13 May 2017

Zaterdagochtend stapten wij (natuurlijk) fris en fruitig in de auto om de 8u-durende rit naar Bangalore aan te ondergaan. Enkele pitstops en Indiase gewoontes maakten een boel mooie plaatjes!

12 May 2017

Na enkele dagen radiostilte (internet-afhankelijkheid heeft zich weer goed bewezen..) eindelijk tijd voor wat updates! Vorige vrijdag hebben we de cursus afgesloten met onze 16e(!!) operatie en mochten we na een enorm examen ons certificaat in ontvangst nemen:) Na een "kleine" knuffelsessie was het tijd voor een gezellig laatste avondje in Ooty om de curus goed af te sluiten.

9 May 2017

Just some day-to-day pictures(:

7 May 2017

"The 'fair skinned' discover Ooty in India's tourist season". Ook wel bekend als: Selfie? - Hier is mijn Baby! - Stiekeme selfie! - File.. - Selfie? - What country?! - Selfiestick kopen? - Ah, nice nice - One more (selfie)?! - Can I see that fabric also? - SELFIE?!?

6 May 2017

Tegelijk met de eerste ochtendgloren stonden wij vol enthousiasme buiten ons hotel, tijd voor een rondje (straat)honden (vangen en) vaccineren tegen rabiës. Met een super gezellig team onderweg in deze prachtige omgeving, wat een straf:)! Helaas was ik halverwege de dag al knock-out in het hotel te vinden vanwege een voedselvergiftiging..

5 May 2017

Het "dagelijkse leven" gaat hier ook gewoon door en deze kleine sfeerimpressie is iets verlaat vanwege een gebrek aan WiFi in ons fancy hotel van vannacht. Vandaag om 5.40u opgestaan om mee te helpen aan een Rabiës-vaccinatiedag, zo gaaf!! Foto's volgen(:

3 May 2017

Gisteren trokken Sonja en ik onze stoute schoenen aan. De jetlag was weg, de eerste operaties zaten er op en wij gingen de buurt maar eens verkennen. Wat zijn de mensen hier lief en behulpzaam en wat kunnen (zeker) de kinderen goed Engels! Vandaag nog een kort tripje gemaakt na een lange dag opereren, want dat lokale fruit (en andere snackjes) moet geproefd worden!

2 May 2017

Daar gingen we dan, op naar het enge India! In 28u zouden we er zijn en na 40u vliegen en overstappen waren we er dan eindelijk. Sonja is de grote schrijfster van ons twee (zie fb), maar ik zal regelmatig wat kiekjes van onze dagelijkse bezigheden met jullie delen! Hierbij een iets vertraagde eerste update, met onze mooie reisfoto's, het operatie-uitzicht en onze eerste échte operaties(: