Netherlands, United Kingdom · 5 Days · 19 Moments · January 2018

Het avontuur van Sibel in the United Kingdom


27 January 2018

Na een voorspoedige vlucht zijn we aangekomen in Nederland @Schiphol. Het was een geweldige reis met een geweldige sfeer. Het waardevolste van deze reis was voor mij: “ervaringen uitwisselen met collega’s van andere colleges”, maar ook door het bezoek aan de BETT ben ik een hele ervaring rijker geworden.

26 January 2018

Laatste avond!
Paar foto’s van Londen 🇬🇧

25 January 2018

Gezelligheid kent geen tijd!
Late English lunch!
Tot ziens BETT! 👋🤚👋✋
Jan- Wolter Smit heeft LessonUp super leuk uitgelegd! Met LessonUp maak je gevarieerde interactieve lessen met gebruik van video, afbeeldingen, interactieve vragen en quizzen! Zeker de moeite waard om een keer Jan-Wolter Smit uit te nodigen voor ons college!
VR- Bril/ Hybride (360 gr) / Holo lens: Een idee voor de lessen verzorging?
😝 #rocvantwente #londen #bett2018 #bettshow #adobeedu
Skypen in de klas zorgt voor verbinding met de praktijk. Even experimenteren hoe? Maar het klinkt als een goed plan.
Lezing over ‘Flipping future- students share global perspective’ was zeer interessant! Studenten uit verschillende scholen hebben bij deze lezing verteld over hun ideeën en hun motivatie met betrekking tot technologie in het onderwijs. Glsr.it/bettshow log in en kijk deze presentatie even terug.
Met de Emirates Cable (een kabelbaan die over de Thames gaat) naar de BETT.

24 January 2018

Na het eten was er tijd om ervaringen uit te wisselen en bij te praten. Daarna een gezellige afsluiting bij de karaoke-bar (Roadhouse).
ROC van Twente was here ☺️
Met volle spanning kwamen wij bij de BETT- conferentie aan. Een enorme hal waarin je allerlei producten en diensten kon zien en natuurlijk alles kon uitproberen. Wij begonnen de conferentie met een lezing over de ‘How far into the future is your Technology vision’. Daarna gevolgd door twee workshops over de Microsoft: One note, Class notebook, Sway en Forms! Conclusie van vandaag is: ‘om toe te komen aan de 21 eeuwse vaardigheden is digitalisering binnen het onderwijs belangrijk’.

23 January 2018

Het eerste gezamenlijke diner bij ‘Karpo Grill’. Hier hebben wij lekker gegeten en naast het eten hebben wij vooral leuke en interessante gesprekken gehad! De dag is afgesloten met een gezellige borrel!
De reis is uitstekend verlopen! Zo juist aangekomen in het hotel ‘The California’. Prima hotel voor 4 nachten!
Onderweg naar Londen 👍 😄
Dag volgers, Zoals jullie weten ga ik vandaag op studiereis ‘educatieve technologie’ naar Londen en het bezoek aan de BETT 2018. Tijdens deze studiereis hoop ik geïnspireerd te raken door alle innovaties, interessante sessies en de gesprekken met elkaar. Om jullie op de hoogte te houden heb ik een Journiapp (reisdagboek) aangemaakt. Jullie kunnen mij via deze weg volgen en mijn live updates zien!