Germany · 8 Days · 17 Moments · July 2017

De reis van de familie Röder in Dogglywood.


5 August 2017

We gaan weer terug naar Nederland. We hebben het erg naar onze zin gehad in Dogglywood!😉

4 August 2017

De laatste keer rondbanjeren in 'ons' beekje. Wel erg koud!
Een echt Duits stadje:Schmalkalden.

3 August 2017

Zwemmen in het mooie zwembad in Georgental.
Wandeling rondom Bärenhöhle.
We hebben van een lekkere Italiaanse maaltijd/ lunch genoten.

1 August 2017

De barbeque!
Wandelen, slootje springen, badderen en voor Fynn jagen op muisjes in de prachtige natuur nabij hotel Waldschlößen in Brotterode.
Dichterbij de waterval in Trusetal.
We hebben midgetgolf gespeeld. Er was een heel park met allemaal dwergen. Er waren heel veel kleine kinderen om de dwergen die verspreid stonden over het hele park te bewonderen. Maar hé...wat raar welke vinger steekt de dwerg in het autootje nu op?😉 Daarna zonder honden naar de waterval geweest. Een klim van 200 treden, maar of dat het uitzicht nu waard was?! Beneden was die toch het mooist.

31 July 2017

Weer een mooie wandeling gemaakt. Op een gegeven moment waren wij de weg kwijt. Geen bereik met de telefoon en niet met de Tomtom. Gewoon rechtdoor blijven lopen en gelukkig na vele kilometers vonden wij de weg terug. Daarna heerlijk met onze warme voeten afkoelen in een beekje.
Lekker ontspannen in de tuin. Irma zet een klein speurtochtje uit door brokjes te verdelen over de grond. Eerst zitten ze gespannen te wachten, maar daarna gaan ze los.

30 July 2017

Mooie wandeling gemaakt vlakbij de waterval.
De honden maken er een sport van om maar niet op de grond te hoeven liggen. Het is toch Dogglywood daar zijn de honden toch de baas!? Dus wordt er op de wiebelige tuinstoelen rond en rond gedraaid totdat ze lekker liggen. Nou ja...lekker? En wat hangt er ( echt heel toevallig) in ons huisje? Een foto van een hondje dat héél erg op Zoë lijkt. Fynn gaat er lekker naast liggen.
Zwemmen in de Dogglypool! Fynn, Lukas en Martijn zijn het meest in het bad. Charlie durft alleen met zijn poten en soms stopt hij zijn hoofd in het water. Hij laat Fynn de frisbee halen en pakt hem dan direkt weer van hem af. Irma ging op een gegeven moment ook het water in! Ze heeft Charlie opgetild en midde n in het bad losgelaten. Toen moest hij wel..😁

29 July 2017

Zaterdagmiddag aangekomen in Dogglywood. Het huisje is vrij eenvoudig maar liggen erg leuk en hebben veel privacy. Het uitzicht kijkt uit over de vallei met het dorpje Trusetal. En het is heel handig dat de hele tuin omheind is met een hek zodat de honden vrij rond kunnen lopen.
De reis naar Dogglywood in Trusetal, Duitsland duurt maar 5 en een half uur, maar omdat hij vrijdagavond begint, hebben we op 2 uur rijden al een overnachting gereserveerd. Veel moeite gehad om de receptie te vinden en uiteindelijk waren wij maar net op tijd omdat de receptioniste al klaar stond bij de deur om af te sluiten. Maar....wel een fijn hotel met zwembad waar wij de gehele dag en nacht gebruik van mochten maken.