Canada, Netherlands · 15 Days · 4 Moments · August 2017

Canada '17


21 August 2017

Jaja, aan alles komt een eind. Dus ook deze onvergetelijke reis... Onvergetelijk omdat het natuurlijk allemaal is vastgelegd en nu online staat op youtube! https://youtu.be/g7EXv-qZRaQ

14 August 2017

Wat een dag, een voor in de boeken for sure. Op de planning stond zalmvissen met de fam, liep ff iets anders dan gedacht... We reden bij het winkelcentrum en ik en m'n broer waren gezellig met pa een beetje aan het grappen maken dus mijn vader raaktte afgeleid en reedt vol met de auto over een rots achtige drempel. Auto naar de gallemiezen. Dus we hadden onze zalmvis vergunningen al aangeschaft en kon me pa niet meer mee vanwege de auto. Ik en m'n broer afgezet door collega van me oom een uur te laat op de pier klaar om te gaan vissen. Ontmoeten we daar crazy gary. Crazy gary, wat een prachtige vent was dat. We zaten midden op zee, biertje er bij, zalmpies gevangen en prachtig uitzicht. Gary stiekem biertje van me broer vervangen met zee water zonder dat hij het door had en ik lekker in mijn eentje de titanic scene nabootsen. Gary nog verhalen vertellen over dat zijn boot in de fik stond en hoe hij weg vluchtte van de politie en zijn ex-vrouw. Crazy was ie zeker. Net als de dag.

9 August 2017

Vandaag echt een fantastische dag gehad, ben terug gegaan naar de plek waar het 8 jaar geleden al begon te jeuken maar ik i.v.m. leeftijd toen nog niet mocht... Bungeejumpen. Maar daar kom ik zo op. Op foto 1 sta ik naast mijn (o zo blij kijkende) broer het "AERIAL ADVENTURE COURSE" te volgen. 18 meter hoog in bomen klimmen en klauteren als of ik weer het kleine jochie van 9 was. Foto 2: raasde ik op de zipline dwars door de canyon op 45 meter hoogte. Op de 3e foto samen met m'n broer de 70 meter hooge "giant swing" genomen, waarmee je na een vrije val met 140 km/h heen en weer geslingerd wordt. 4: Het uitzicht tijdens de swing Foto 5: Het moment waar ik al 8 jaar op heb gewacht, EINDELIJK bungeejumpen. Ik twijfelde geen moment en sprong gelijk. 6: Koppie onder waterπŸ’¦ En wat is nou een journi bericht zonder dat er eten in voorkomt? Helemaal niks, heb ik geleerd van de lieftallige ivana. Op fotootje 7 de dag mooi afgesloten met 2 schalen ribs πŸ‘Œ (Sorry voor de lelijke foto's)

7 August 2017

Vandaag met postvliegtuigje mee gevlogen om post te bezorgen op een nationale feestdag hier in canada. Maar zonder post i.v.m. de feestdag πŸ˜† (En m'n pa is super slecht in selfies maken πŸ˜‚).