United Kingdom · 3 Days · 3 Moments · January 2018

Het avontuur van Natascha in United Kingdom


21 January 2018

Helaas, het miezert bij het opstaan maar we voelen ons allemaal geweldig😅. Dus heerlijk ontbeten en op naar Harrods , lekker binnen haha. Half uur gelopen door het Hyde park waar de eekhoorntjes absoluut niet bang waren🐿. Het begint harder te regenen en zijn precies om half 12 bij Harrods als de deuren opengaan ( op zondag ). We kijken onze ogen uit, prachtig gebouw met enorme prijzen haha. Een mascara en 2 chocolaatjes gekocht 🤣. Daarna in een tea house wat gedronken in een echte Engelse pub rush en chips gegeten en terug naar het hotel waar we de koffers hadden geparkeerd. Tot mijn grote schrik kom ik er achter dat ik de pot-portomonnaie verloren ben in de taxi, gelukkig was ie bijna leeg pfff. Daarna via een drama rit met de taxi en een bus met 45 min vertraging naar het vliegveld waar we een uur voor vertrek binnen rennen. Een geluk bij een ongeluk dat het mistig was en het vliegtuig ook ern half uur vertraging had dus uiteindelijk waten we om 23:00 uur weer veilig op Schiphol!

20 January 2018

Nou,nou, was ff moeilijk opstaan na een heel gezellige avond 🍺🍺. En buiten is het niet veel beter. Dus een hop on hop of tour door de stad. Buckingham palace , the London eye, the Tower Bridge en natuurlijk st. Katherines Dock waar we geluncht hebben bij the Dickens Inn , een vd oudste gelegenheden in London. Ook konden we hier even opdrogen, we waren allemaal drijfnat. Daarna nog langs de Borough Market, moet je echt gezien hebben, een super leuke deels overdekte food markt. Daarna naar het hotel en heerlijk gegeten bij Island grill om de hoek van het hotel en daarna lekker slapen haha. Hopen op wat beter weer maar dat ziet er niet naar uit😥

19 January 2018

Op weg naar een reünie van de high Point yacht fest in Londen met Bob , Rob en Caro . Gister al naar nieuwerkerk ad IJssel gereden, even bijgekletst en naar bed want moesten vandaag vroeg op. Om 7 uur opgehaald door de vader van Caro en op naar Schiphol ( gelukkig niet gister want Schiphol was enkele uren gesloten ivm megastorm). Aangekomen op luton was het schitterend weer, lekker koud en strakblauw😅👍🏼. Met de bus naar londen €12 pp prima te doen en vanaf Paddington station 15 min lopen naar hotel Colombia aan het Hyde park. Geluncht bij de front line club waar Sasha, Dave en Maaike ook waren. Eten was heerlijk en de wijn ook haha. Lekker bijgekletst. Om 17:00 ff snel omkleden en naar de kroeg voor een klein hapje en natuurlijk de reünie ! Hartstikke leuk om iedereen weer te zien en we werden ook heel hartelijk ontvangen. Het werd erg op prijs gesteld dat we de moeite hadden genomen om te komen. Om half 11 richting hotel met een tussenstop en daarna lekker naar bed.