Europe, Asia, Australia and Oceania · 17 Days · 15 Moments · August 2017

Het avontuur van Martin & Corry in Sydney.


14 September 2017

Onderweg naar huis een tussenstop in Seoul gehad. Nu nog 10 uurtjes vliegen en dan is aan dit avontuur ook weer een einde gekomen.

12 September 2017

Op de laatste dag zijn we de zee opgegaan om walvissen te spotten. We hebben er 3 gezien, maar de foto's komen later. We hebben de dag afgesloten met kip peri-peri bij Nando's en daarna zijn we over de brug teruggelopen naar onze gratis parkeerplek.

10 September 2017

Met de fast ferry van Circular Quai naar Taragona Zoo. Door de dierentuin naar boven gelopen en met de kabelbaan naar beneden.

8 September 2017

Martin is weer beter en we zijn naar Mandi beach gelopen. Dat wilden we gisteren al doen. Sydney heeft verschillende stranden, waarvan Bondi beach het bekendste is. Mandi beach is het tweede bekende strand en zomers erg populair. Nu was het rustig (het is nog winter in Australië). De zon maakte dat de temperatuur nog lekker was, maar als de zon onder gaat koelt het snel af.
Gisteren zijn we weer wezen shoppen in downtown Sydney. De auto gratis geparkeerd aan de noordzijde en over de Harbourbridge naar het centrum gelopen.

7 September 2017

Vandaag voelt Martin zich niet lekker. Hij heeft diaree en heeft overgegeven. Misschien was de cakemix niet goed meer of lag het aan het drinkwater. We zijn nergens heen gegaan.
Gisteren hebben we weer een groot deel van de dag in het winkelcentrum besteed. Martin had eerder bij de Aldi een pak bananencakemix gekocht en heeft daar een heerlijke cake van gebakken. Wel iets verbrand omdat hij niet goed wist hoe de oven werkt, maar toch goed eetbaar.

6 September 2017

Op de dag dat mijn telefoon de geest gaf, 4 september, zijn we naar Dea Why beach gegaan. Het was al laat in de middag dus na een stukje over het smalle strand gelopen te hebben ging de zon alweer onder.

5 September 2017

Na een dag verloren te hebben aan het organiseren van mobiel internet en het vervangen van een dode telefoon zijn we vandaag naar de Blue Mountains gegaan. We hebben een wandeling van 3,5 uur gemaakt van Govett's Leap naar Pulpit Rock en langs de weg weer terug. Met een lekker zonnetje was het een mooie wandeling, maar de stevige wind van 6°C maakte het wel fris.

1 September 2017

Vandaag zijn we na een rustige ochtend naar Manly gegaan. Daar hebben we een deel van de Manly Scenic Walkway gelopen.

31 August 2017

Op de eerste dag Sydney downtown verkend. Langs Circular Quay en het Opera house. Daarna de winkels bekeken. Daar kunnen we nog wel een paar dagen aan besteden. Helaas functioneert het internet in het aoartement niet dus zijn we aangewezen op gratis wifi in de winkelcentra of een eigen, betaalde, internetverbinding.

30 August 2017

Na een lange reis zonder problemen eindelijk aangekomen bij ons appartement. Omdat het nog te vroeg was om in te checken hebben we het naastgelegen winkelcentrum verkend en geluncht bij KFC. De rest van de dag hebben we geslapen.

29 August 2017

Veilig aangekomen in Seoul. Nog 1,5 uur om te shoppen, maar op Schiphol zijn we gewaarschuwd dat ze in Australië veel in beslag nemen dus we houden ons in.
We beginnen deze reis met een vertraging van een uur op Schiphol. Danny heeft ons gebracht en we drinken een kop koffie voordat hij in de file terug naar huis aansluit.