Netherlands, Italy · 22 Days · 14 Moments · May 2017

Vakantie in Sardinië 27 mei tot 7 juni 2017


10 June 2017

Agriturismo Neule niet ver van Dorgali. Als je van wandelen, paardrijden, kanoën, mounten biken houdt dan is dit een prima locatie. Jammer dat de eigenaren alleen voor grote gezelschappen wil koken. De kamers zien er redelijk uit. Maar er moet wel wat aan gedaan worden. Ontbijt is prima. Wel een fijne plaats om de omgeving te verkennen. We hebben genoten van onze tripjesnaar de stranden, Dorgali en de bergen. Een auto moet je wel hebben.

30 May 2017

De beesten van onze agriculture Neule bij Dorgali.
Kat.......Waar was ik gebleven... Wat een eikel die Holleder Vanochtend bij mijn ochtend wandeling deze foto's om 06.08 gemaakt.

29 May 2017

Gisteren 29e mei naar Baunei gereden. Heel veel haarspeld bochten. De Ronde van Italia is hier ook geweest getuige de roze fietsen. Vervolgens naar het strand S.Maria Navaresse gegaan. Mooi strand zeker de moeite waard. Het is een stuk rijden maar dan zie je ook wat.
Strand S. Maria Navaresse.
Onderweg.
Dorgali. Dorpje vlakbij Agriturismu Neule. We hadden hier meer van verwacht. Niet gezamenlijk avond eten. De eigenaresse maakt alleen eten klaar voor grote groepen. Verder waren de muggen horren bij onze kamer kapot. Handdoeken mogen best om de dag gewisseld worden. Ontbijt was perfect. Staf vriendelijk maar spreken nauwelijks Engels. Gisteren hebben we heerlijke pizza s gegeten. Waren best groot. Met een cola en bier € 22.50 Eergisteren waren we naar een restaurant geweest op aanraden van de eigenaresse hier na lang zoeken toch gevonden. Nine had een vlees gerecht genomen nou daar was met je mes geen doorkomen aan. Te lang gegrilled. Wat ik had besteld was goed. Salade niet te vreten en de olijven vies gewoon. Jammer. 42 €

28 May 2017

Vanochtend het hotel complex bekeken. Groot sport hotel. Tennissen, ⛳ driving range. Nadal en Federer hebben ook getrained. Nu ontbijten.

27 May 2017

Ik had via internet de auto geboekt. Na de vlucht auto ophalen. Nou we waren niet de enige. Ik dacht dat we via Enterprise.com hadden geboekt. Was ook zo maar dat was een broker. Op de voucher daar kwamim achter dat we ons moesten begeven bij Europe cars. Nee zeiden ze ze hebben in een andere terminal een eigen kantoor. Was al 3 jaar zo. Niet aangepast in de voucher. Lang verhaal kort uiteindelijk krijgen we een grotere auto dan de Panda. Een Fiat Qube diesel. Hotel is prima grote kamer. We hebben besloten om hier te blijven eten. Buffet. Was prima. Lekkere huiswijn Sardijnse witte wijn.

25 May 2017

http://www.pastruccialeddu.com/ hier verblijven we voor de laatste 4 nachten
http://www.margallo.it/ 2e stop ook voor 3 nachten
http://www.agriturismoneule.com/ ons adres voor de eerste 3 dagen na de 28e mei. 1e dag hebben we een hotel in Olbia.
Sardinië here we come.....

20 May 2017

Vandaag over een week gaan we met Transavia richting Olbia. We verheugen ons enorm op.