Europe, North America · 15 Days · 15 Moments · February 2018

Martijn,Damian en Chantal New York,Orlando


5 March 2018

3 March 2018

2 March 2018

Lekker dagje chillen bij zwembad en shoppen in Disney Springs. Met als afsluiter eten bij T-rex restaurant.

1 March 2018

Dagje animal kingdom en savonds naar een MBA wedstrijd.

27 February 2018

6 jaar geleden en nu !! Bijna geen verschil

26 February 2018

1e dag Orlando...na een heel kort nachtje, klaar voor al het leuks wat Orlando te bieden heeft dus Gatorland it is!. Zon, 32 graden en goed gezelschap wat wil een mens nog meer. De mannen en kids hebben super spannende dingen gedaan, iets met slangen, spinnen, en heel veel alligators 😅. Daarna heerlijke lunch gehad bij cracker barrel. En toen??? Lekker zwemmen!. Zo nog heel even shoppen...Eten en op tijd naar bed, om uitgerust te zijn voor alle leuke dingen van morgen.

25 February 2018

Gisteren laatste uren doorgebracht in het regenachtige NY. Marten heeft even de halve maraton gelopen in centralpark en wij hebben lekker geshopt bij macy's (een van de grootste warenhuizen van amerika) na al het shoppen naar het hotel en wachten op onze bestelde taxi...klaar voor de zon Orlando here we come. Met een uurtje vertraging een hele goede vlucht gehad, gave auto en een TOP hotel is ons Orlando avontuur begonnen.

24 February 2018

Gisteren weer een leuke dag gehad alleen het weer mocht iets beter. In de ochtend hebben we lekker ontbeten met als ontbijt taart aangezien onze grote vriend Jasper jarig was. Daarna zijn we wandelend naar centralpark gegaan waar wij fietsen hadden gereserveerd voor 2 uur. We hebben dan ook lekker twee uur door centralpark gefietst en we hebben alle heuvels getrotseerd. Centralpark is zeker geen platte pannekoek :) op het moment dat we onze fieten inleverde begon het te regenen. Daarna zijn we even door de duurste straat van Amerika gelopen 5th avenue. Toen hebben we eff een lekker broodje gegeten en zijn Marten en Kim met de kids gaan schaatsen en zijn wij terug gelopen naar timesquere waar we een lekkere pizza hebben gegeten bij joe's.

23 February 2018

22 February 2018

De dag begon lekker vroeg, we waren om half 3 allemaal klaarwakker. Lang leve de jetlag. Na een simpel ontbijt, zijn we met de metro naar het begin punt van onze reis gegaan de Staten Island Ferry. Mooi uitzicht op het vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan. Na ons Ferry avontuur begon onze wandelroute. Tijdens deze route heel veel indrukwekkende gebouwen gezien, op Wallstreet geweest, en midden tussen de enorme gebouwen en de drukte staat een prachtig kerkje waar wij even een kaarsje hebben gebrand voor Oma/Mama. Uiteindelijk kwamen wij bij het Memorial van 9/11 & het nieuwe WTC gebouw uit...wauw dit is echt onwijs indrukwekkend...kippenvel. Het monument met alle namen. Pfff heel heftig. Wij zijn het WTC gebouw ingegaan, met de lift naar verdieping 102 binnen een paar seconden, en dan kijk je letterlijk naar een bewegend Madurodam. Terug met de metro, met een live optreden onder de grond. Dag afgesloten met een hapje eten op Time Square.

21 February 2018

De dag is lekker vroeg begonnen, taxi was zoals altijd weer keurig op tijd! Standaard een ontbijtje genuttigd bij de MC Donalds. Om half 9 konden we boarden, dus het leek allemaal heel voorspoedig te verlopen, maar nee er zat ijs op het vliegtuig en deze moest eerst met een goedje behandeld worden. Tot onze grote verassing moest vriend Berry deze werkzaamheden verrichten...helaas hierdoor wel 2,5 uur vertraging opgelopen. Verder een goede vlucht gehad...NYC here we come. Tot onze grote verbazing werden wij bij het vliegveld opgehaald door een limousine, goed geregeld Marten :-). Na ingecheckt te hebben in het Hilton Garden Inn 37th Street zijn wij de buurt gaan verkennen en wat is het GAAF hier. Hapje gegeten bij het Hard Rock Cafe...En nu lekker op de hotelkamer...bijtanken voor alle avonturen van morgen...

20 February 2018

Alles staat ingepakt, wij zijn er klaar voor!!! We gaan nu proosten op een veilige en gezellige reis naar de States. Als ons biertje op is nog even lekker een tukkie doen. Om 05:00 gaat de wekker en om 06:00 worden we opgehaald door de taxi.

18 February 2018

We zijn weer druk met inpakken voor onze reis naar New York,Orlando en Washington D.C.