Germany, Slovenia · 11 Days · 32 Moments · July 2017

Het avontuur van Liesl en Vickje in Sloveniรซ


28 July 2017

Net nog even Treviso bezocht en nu net mama en Lore afgezet aan de luchthaven van Treviso, wij rijden door tot in Wassen.

27 July 2017

Laatste keer de zon zien onder gaan met mijn schatteke! En hij heeft ook de laatste wies avond gewonnen wat was hij blij!! Zo blij dat hij om half 12 nog eens in de zee sprong ๐Ÿ˜‹
Mooie wandeling gemaakt met een tussenstop je op moonbay, heel mooi! Verder gewandeld en dan met de auto vertrokken naar Piran voor een heel kort bezoekje, nu nog genieten van de laatste avond met iedereen samen !

26 July 2017

Vandaag bezoekje aan de lipica paarden en de grotten! Als we terug waren even gerust en dan gaan tennissen ! ๐ŸŽพ

25 July 2017

Weer een mooie zonsondergang ๐Ÿ˜
Vandaag een wandeling gemaakt vlak langs de zee op de stenen, tot we niet meer door konden omdat het water steeg. Dan maar ergens anders gaan wandelen tot we terug aan de zee kwamen, daar hebben we dan even gepauzeerd, gezwommen en in de zon gelegen. Dan terug gewandeld, gegeten en swws nog een stadje bezoeken.

24 July 2017

Afscheid nemen van onze vriend, de hond. Nog even de wijnkelder bezoeken en dan doorrijden naar de kust, waar we konden genieten van een prachtige zonsondergang en een cocktailtje ๐Ÿธ
Zo schattig met zijn brilletje ๐Ÿ˜

23 July 2017

Nog enkele stadjes bezoeken, smartno, dobrovo... En ook op de trap geklommen voor een heel mooi uitzicht! En natuurlijk ook een hele lekkere pizza gegeten om de dag af te sluiten.
Naar Italiรซ fietsen met m'n schatteke ๐Ÿ˜ en in het terug komen lekker verfrissen in de rivier.
De waarheid ๐Ÿ˜‰

22 July 2017

Bezoekje aan Ljubljana
Metalcova in Ljubljana
Ljubljana

21 July 2017

Lekker gegeten met mooi uitzicht! ๐Ÿ˜
Nog wat foto's van in Tolmin.
Eindelijk rust! ๐ŸŠ
Vick en zijne dikke vriend!
Onderweg naar de tweede bestemming gestopt in tolmin. Hier een mooie wandeling gemaakt in het nationaal park van de tolmin kloof!

20 July 2017

nog een leuke avondwandeling naar slap Boka!
En vandaag was weer een hele leuke dag! Met de kabellift naar boven op 2100 m en dan veel gewandeld zelfs tot 2500 m vermoeiend maar echt plezant en soms een beetje gevaarlijk ( vraag maar aan Vickje ).

19 July 2017

Hier nog wat extra foto's
Maar de dag was nog niet gedaan. Om 15 uur gingen we canyoning doen! Echt een super leuke ervaring!!
Vandaag eerst gewandeld naar de waterval en daarna naar een bron, maar er was geen water. Desondanks was het toch een mooie wandeling en was het de moeite waard!

18 July 2017

Zot doen met de zus! ๐Ÿ˜
M'n schattie ๐Ÿ˜
Geweldige eerste dag! Eerst mooie wandeling met Lore en Vicktor naar het ijskoude water, daar hebben we alle 3 het gedurfd om helemaal onder te gaan. Daarna samen met de mama en papa gaan wandelen naar hele mooie watervallen! Echt de moeite!

17 July 2017

Zonsondergang ๐ŸŒ„
Zonsondergang ๐ŸŒ„