United States of America · 15 Days · 12 Moments · May 2017

Amerika Road Trip 2017


7 June 2017

Tour gedaan door de Lower Antelope Canyon. Prachtige route, met mooie kleuren en vormen.

6 June 2017

Helikopter vlucht over de Grand Canyon, geweldige ervaring. Echte aanrader als je naar de Grand Canyon gaat.

5 June 2017

Route 66 gereden naar de Tusayan en prachtig uitzicht gehad over de Grand Canyon, morgen helikopter vlucht over de Grand Canyon, ben benieuwd :).

3 June 2017

Universal Studio's was geweldig! Bijna alle attracties gedaan, shows gezien en erg vermaakt. Vooral de animal show en harry potter waren erg leuk. Een hele mooie dag om op terug te kijken.

31 May 2017

Vanaf het hotel naar de Golden Gate Bridge gelopen. Onze dagelijkse wandelingetje ook gelijk gehad ;). Daar even wat gegeten in het café (?), en met bus 28 naar het Golden Gate Park gegaan. Daar door de Rose Garden gelopen en langs de Japanese Tea Garden gegaan om vervolgens met bus 5 richting het centrum te gaan. Door China Town heen gereden, en in ... overgestapt op de 30 en naar Pier 39 gegaan. Daar wat gegeten en lekker optijd terug naar het hotel.

30 May 2017

Naar Alcatraz geweest. Wát een belevenis. We zijn op de foto geweest met een oud-gevangene, en hij heeft zijn boek voor ons gesigneerd. Móet je gedaan hebben als je naar San Francisco gaat. Top gedaan met de koptelefoons in bijna elke taal.

28 May 2017

Naar RedWoods geweest, heel groot bos met hele grote bomen. 2.8 mile heen gelopen, en 2.8 mile weer terug. S'avonds naar de kust gereden en daar gegeten. En zeehondjes gespot :)

26 May 2017

Naar Crater Lake geweest, erg mooi. 30 graden en sneeuw is toch wel vreemd. Wel een prachtig uitzicht.

25 May 2017

Silver Falls - echt een aanrader. Mooie route gelopen met prachtige watervallen waar je onderdoor kan lopen.

24 May 2017

Vanmiddag naar de Multnomah Falls geweest, hele mooie watervallen. Niet heel lang geweest, maar zeker de moeite waard om even langs te gaan. Daaarna de Colombia River Gorge National Senic Area (deels) gereden. Een hele mooie route, ook zeker een aanrader.
Vandaag naar de Walmart geweest. Wat een geweldige winkel :) Heb een aantal leuke dingen gekocht, wel proberen in te houden. Hopelijk later in de vakantie nog een keertje naar toe

23 May 2017

Vandaag de hele dag in het vliegtuig gezeten. Eindelijk zijn we er! Wel veel last gehad van turbulentie, maar verder een prima reis gehad. Auto is gehuurd en hotel ziet er prima uit. Nu even wat eten en dan snel naar bed om morgen fris en fruitig te beginnen aan onze reis!