China · 122 Days · 9 Moments · February 2017

Het avontuur van Jette in Hangzhou, Zhejia...


16 June 2017

Afgelopen week ben ik in Beijing geweest z'n 1150 km vanaf hangzhou, met de trein kan je dat zjn ongeveer in 6 uur doen en dat heb ik dan ook gedaan. Beijing is opzich niet een hele mooie stad het is vooral erg groot. De eerste dag zijn we naar het Olympisch park geweest, echt super gaaf om daar rond te lopen en wat is dat stadion mooi gebouwd, de tweede dag zijn we naar de chinese​ muur geweest een super ervaring, dat is toch wel een ding wat je ooit in je leven gezien hebt moeten hebben. Helaas hadden wij niet heel veel tijd op de chinesemuur omdat we die ochtend in alle bussen zijn gestapt behalve de goede haha. Ook hebben we uitgerekend dat de Chinese muur ongeveer even lang is als de afstand tussen China en Nederland. Op de laatste dag zijn we nog naar de verboden stad geweest.

26 May 2017

Afgelopen weekend ben ik naar Shanghai geweest ik besef het nog steeds niet helemaal hoe groot die stad is bijna het dubbele aantal inwoners als Nederland echt bizar. Ik heb dit weekend lekker langs de bund gelopen zo wel savonds als over dag en wat zijn die gebouwen toch mooi vooral savonds😍. Ik ga zeker snel terug naar Shanghai !! Maar eerst ga ik over 1,5 week naar beijing😊

2 May 2017

Mijn weekje vakantie zit er op en ben op dit moment weer aan het het werk, maar wat kijk ik terug op een leuke en gezellige week veel gezien maar vooral erg gezellig gehad met Demi en niels. Lekker gegeten en gedronken maar ook een tempel en vele andere Chineese dingetjes bezocht. Aankomend weekend ga ik eindelijk naar Shanghai waar ik heel veel zin in heb ben erg benieuwd naar deze stad.

9 April 2017

Vandaag zit ik hier twee maanden, en nog steeds naar mijn zin, in deze prachtige omgeving, ik begin steeds meer te wennen en thuis te voelen. Ik heb al veel van deze stad gezien maar wil zeker nog veel meer zien, ook wil ik straks in mijn vrije dagen naar Shanghai en Beijing afreizen om nog meer van deze cultuur te zien. Het is nog steeds bizar hoe groot hier alles is een supermarkt van 5 verdiepingen en shopping malls waar ik nog lang niet alles van heb gezien. Maar ook de vele hoge gebouwen die deze stad heeft. Maar goed eerst nog 2 weekjes werken en dan heb ik eindelijk een goede week vakantie waarin ik ook nog bezoek uit Nederland krijg 😀

27 March 2017

Afgelopen maandag zijn wij naar de dierentuin geweest (hangzhou zoo). Toch even wat anders dan de dierentuin in Nederland, het was gewoon zielig om te zien hoe sommige beesten eruit zagen, de dieren keken heel erg zielig en zagen er niet verzorgd uit. Ook zaten veel dieren in te kleine hokken. Maar ik heb wel voor het eerst panda's gezien, erg leuk want die komen namelijk uit China.

9 March 2017

Afgelopen woensdag zijn Sarah en ik naar de hefang street geweest een typisch Chinees straatje, met Chinees eten en heel veel verschillende winkeltjes waar typische Chineese dingetjes kan halen van thee tot silk producten.

27 February 2017

Afgelopen maandag zijn we naar de lingyin temple geweest. Deze temple is net iets buiten de stad. De locatie is heel erg vooral de natuur en bergen die er om heen liggen.

22 February 2017

Mijn avontuur is begonnen en zit hier nu 1,5 week in het mooie hangzhou. Toch wel erg wennen het eten en de cultuur, maar goed de mensen zijn hier erg open, gastvrij en erg lief. Ze willen je allemaal graag helpen ookal is dat soms erg lastig vanwege de taal, veel mensen spreken hier geen woord Engels .Om dit avontuur toch een beetje te delen wil ik een blog starten en hier op foto's, filmpjes en korte verhaaltjes op plaatsen wat ik hier doe en mee maak😃

15 February 2017

In de eerste week was ik een aantal dagen vrij van stage, en hebben we heerlijk de stad een beetje verkent, we zijn bij het westlake geweest een super mooi meer naast mijn hotel waar ik stage loop echt prachtig vooral bij zonsondergang.ook hebben we lekker door de stad gelopen, wat savonds erg mooi is met vele lampen en verlichte gebouwen.