Netherlands, Belgium · 13 Days · 45 Moments · July 2017

droompark Maasduinen Belfeld Limburg


21 July 2017

Uiterlijk 12 uur gaan we hier uitchecken en onderweg naar hoog vaals voor het weekend Meisjes nog even knutselen en afscheid nemen.

20 July 2017

Laatste volle dag, donderdag
Donderdag, 20-7 Vandaag een rustig dag. Voorbereiden op het vertrek morgen naar vaals. Even gezellig gemidgetgolfd Aart de winnaar van ons allemaal en Yanthi winnaar van de meisjes. Nu even eten en dan verder met inpakken
Toverland
Toverland

19 July 2017

Toverland
Toverland
Toverland
Toverland
Toverland
Dag 12 Vandaag beloofd het een mooie zonnige dag, zelfs tropische dag te worden. Op ons programma staat een dagje/avond in toverland.

18 July 2017

Vandaag rustige dag. Dyantha echt niet lekker dus die gaat even goed bijtanken. Morgen dagje toverland in Sevenum

17 July 2017

Monde verde
Monde verde, vogel paradijs
Mobde verde
Mondo Verde
Mondo Verde
Mondo Verde
Mondo Verde
Mondo Verde
Mondo Verde
We zijn bij mondo Verde in landgraaf. Beginnen met koffie, fris en een broodje
Mondo Verde

16 July 2017

Dag 9, Na eupen lekker gegeten bij de Mexicaan in Valkenburg.
Dag 9, In Belgiƫ op een terrasje net aan de rand van Eupen. Een stadje in het Duitstalige deel van Belgiƫ.
Drielandenpunt
Drielandenpunt
Dag 9 Vandaag dan toch echt naar Vaals naar het drielandenpunt. Op een terrasje met vlaai en koffie.

15 July 2017

Dag 8 En weer een ritje naar de kruidvat in Tegelen. Voor yanthi vloeibare paracetamol halen en voor dyantha en ilona iets voor droge vastzittende hoest. Ons programma voor vandaag maar even opgeschoven. Eerst maar even goed opknappen. En wat doe je dan maar als je niet weg kunt, juist beentjes in de zon en haken maar, terwijl de heren zich vermaken met lezen en de telefoon en boef op de uitkijk

14 July 2017

Dag 7, 14-7-2017. Nu heeft dyantha ook last van rode vlekjes. Yanthi is nog niet hersteld en ligt op de bank te hangen. Mau naar tegelen geweest om thermometer te halen.

13 July 2017

Dag 6 Nu onderweg terug naar Belfeld
Dag 6 Gezellig dagje Valkenburg, Yanthi onder de uitslag, dus bezoekje huisarts tussendoor en jeuktabletjes gekregen. Nu maar hopen dat het wegtrekt
Dag 6 Uitzicht vanuit de Wilhelmina toren. Met de gondel heen en weer.
Dag 6 Kabelbaan, wilhelminatoren, zandsculpturen Valkenburg
Dag 6 Gemeentegrot Valkenburg
Dag 6, 13-7-2017 Het wordt een mooie zonnige dag naar Valkenburg. Grotten bezoeken. We Zijn In Valkenburg en starten met een kop koffie bij de gemeentegrot en om 10.50 gaan we met het treintje de grot verkennen

12 July 2017

Dag 5, 12-7-2017 Een rustig dagje. Veel regen. Dus blijven voorlopig binnen. In de loop van dag er even uit voor de dagelijkse boodschappen.Helaas ilona niet lekker geweest.

11 July 2017

Dag 4 Na een leuke dag in klein zwitserland, koelen de meiden even af en mau relaxen aan het strandje. Vervolgens schoon spoelen in het zwembad. S'avonds lekker gegeten bij het restaurant op het park.
Dag 4 Na de lunch zijn we gezellig gaan middengolf. Ter afsluiting een drankje.
Dag 4 Veel toestellen.
Dag 4 De eerste uren avonturen park vermaakt met leuke speel attributen.
Dag 4 Helaas is ilona ziek(last van keel, hoeste). Nu gaan aart, maurits en de meiden naar outdoor park klein zwitserland te tegelen. De ingang park, rook pauze en lunch.

10 July 2017

Dag 3 10-7-2017 Vanmorgen lekker rustig gedaan. Heerlijk met de meiden aan natuurmeer Meiden nu met Mau naar het zwemmeertje. De meiden zwemmen heerlijk en mau relax op prive strandje. Even lekker in Duitsland. Shoppen en pannenkoeken eten.

9 July 2017

Dag 2 9-7-2017 Heerlijke rustige nacht gehad. Nadat we allemaal wakker waren ben ik samen met Mau en boef de omgeving gaan verkennen. Nu weer even thuis aan de koffie en zo richting Arcen. Alvast een leuk idee opgedaan voor een rustige dag. Midgetgolf en eten bij de mariahoef in Belfeld. 12.44 we zijn in Arcen. Een echt oud kasteelstadje met een gezellig pleintje. Even rustig een hapje eten bij restaurant de oude hoeve. Om half vier gaan we een rondleiding volgen door de Hertog Jan Brouwerij. Geweldig om van begin tot eind te zien hoe bier gebrouwen word. Yanthi maakt vrienden door voor de ober drinken met ijsklontjes te halen. Opmerking van vandaag: yanthi;ik leg de suiker in de koelkast voor wie hem morgen op brood wil. Ilona;maar suiker hoeft toch niet in de koelkast? Yanthi :maar dan blijft die lekker koel Heerlijk bijkomen van een leuke dag bij o.a. brouwerij Hertog Jan met veel biertjes. .

8 July 2017

Dag 1 8-7-2017 Rond half 12 vetrokken, rond 13 uur bij park. Konden al inchecken. Mooi Fins chalet Rustig uitgepakt. Samen met Yanthi bij de Walibi's gekeken en even samen gesport in de buiten fitnessruimte Boodschappen gedaan bij de plaatselijke jumbo en daarna in kaldenkirche Duitsland hapje gegeten en daarna samen met Mau en de meiden gezwommen in het zwembad. Heerlijke relaxte dag. Opmerking van de dag: yanthi; papa ook jij moet op de kilo's letten, aart; dat doe ik ook, ik zal ze niet kwijtraken.