Europe · 12 Days · 97 Moments · June 2017

De Wild Hogs trip naar Noorwegen


26 June 2017

25 June 2017

Vandaag stuk van 270 kilometer gereden ook een flink stuk off Road. Met schitterende uitzichten.

24 June 2017

Vandaag een mooie zonnige dag. De atlantic Road staat op het programma. Schitterend mooie omgeving. Rond vijf uur terug bij het huisje waar gekookt gaat worden. Witvis met vissaus, doperwten, boontjes en gebakken aardappels met als toetje caramell ijs.
Rondje Bud en natuurlijk zat daar de Atlantic Road in 😎
Superontbijtje van kokkie Rob 😋👍
Rust rust dat straalt het hier uit. 😊

23 June 2017

gisteren weinig gemeld, we hadden een rustdag.Vandaag om negen uur vertrokken naar Bud met in de route de Trolstigter. Deze hebben we anderhalf keer gereden. Neer, op een weer neer. Met de laatste afdaling begon het te regenen zoals voorspeld (rond een uur ) de resterende 90 kilometer in de regen gereden. Rond half vijf aangekomen in Bud. Een dorp aan de Noorse kust gelegen aan de Noorse zee. Straks gaan we hamburgers op een bolletje eten.

22 June 2017

Dagje rust maar toch gereden.
Met Bob ff gewandeld.

21 June 2017

Niet alleen deze personen ik was ook mee en heb de rijst gemaakt.
Vanmorgen na het ontbijt en het schoonmaken van het huisje, om negen uur vertrokken naar de gletsjer Boyabreen, vijf kilometer van het huisje vandaan. Vanaf daar de rit voor vandaag naar Geiganger van rond de tweehonderd kilometer. Op een weg gereden met sneeuwwanden van tot wel drie meter hoog, niet normaal, echt kicken. Zo rond half vier bij het huisje aangekomen. Henk, BOB, Erik en Paul zijn nu boodschappen doen voor de kip midras die Henk gaat maken.

20 June 2017

Na een leuke boottocht en een ritje van ongeveer 45 km rond vijf uur aangekomen in Boyum bij het tien persoon huis in the middle of nowhere. Lekker met z'n allen in het zonnetje gezeten en een biertje gepakt. Henk en Robert hebben we gekookt voor ons... De kanjers.. Gebakken aardappels met spekjes, Zweedse balletjes en een goed gevulde salade. Nu lekker aan de pimpen met z'n allen. Morgen om half zeven op en om negen uur rijden naar een gletsjer.
Vandaag was ik om acht uur wakker. Het ontbijtje was er lekker. Alle motor kleding is weer droog. We waren gisteren aardig verregend. M'n motorlaarzen zijn ook doorbakken, die hebben twee uur in de oven gelegen op zestig graden 😀. Iedereen is nu bezig om alles weer een beetje in te pakken. We gaan om elf uur met een boot door een Unesco beschermd fjord varen en daarna een kort ritje naar ons nieuwe onderkomen, een tien persoons huis. Hopelijk houden we het droog.

19 June 2017

Na het verorberen van de worstjes iedereen in de regen kleding want het begint te regenen. Na tweehonderd natte kilometers met veel stops rond zeven uur nat aangekomen in Gudvangen. Wel met heel mooi uitzicht.
Weinig gelegenheid gehad om wat te melden. Het was ieder geval koud. Op 1037 meter hoogte met rondom sneeuw was het rond de vier graden rond 1 uur gestopt op een parkeerplek om de lunch te bereiden.
Mogge, iedereen rond zes uur al wakker. De koffie pruttelt al. Het plan is ook net voor negen te gaan rijden naar gudvangen. Ongeveer 360 km verder. De regenkleding bij de hand want er wordt een hoop regen voorspeld.

18 June 2017

Tien voor negen. Henk kon door benzine tekort de rit naar het adelaars nest niet meerijden. Om de tijd te doden heeft hij zijn motor gepoetst en kip siam voor ons gemaakt. Robert heeft met de rijst gekookt.
Lekker aan de koffie. Traktatie van Paul We zitten op het adelaars nest op Lysebotn. Het is echt ongelofelijk mooi hier. Onvoorstelbaar
Rond kwart voor vier aangekomen op de camping. Ziet er tof uit.
Het uitzicht van het huisje
Even een lunch met de boys bij dorgerfoss.
Eerste pauze vandaag mooie rit tot nu toe.
de koffie gaat mee
Dat was het voor zaterdag avond. Opgevreten door de beesten maar wel gezellig Nu naar de volgende plek. Hopende om 11.00 uur weg te rijden.
Nog wat sexy foto's voor de dames tuus 😂😂😂
Iedereen druk met pakken . We gaan vandaag de hoogte in.
Nieuwe dag, de zon schijnt. Rond acht uur begon er leven in de tent te komen.

17 June 2017

Robert en Henk druk met het bereiden van een lichte maaltijd
Het meertje wat bij de camping ligt.
Rond negen uur aangekomen op camping Fennefos. De eerste zestig kilometer in Noorwegen waren gelijk mooi. Grillig landschap, veel bomen, voornamelijk dennen en beken
Tien voor half acht aangekomen in de haven van christiaansand. Nu naar de supermarkt om iets voor het ontbijt te regelen. Jihaa... Het feest kan beginnen
Op de boot naar Noorwegen. 2.5 uur varen.
De boys hadden trek in een broodje... En waar stop je dan?
Wow, om half zes wakker met z'n allen. Zit nu even wakker te worden buiten, met een peuk. Straks even ontbijten en op rit (365 km). We moeten de boot halen die om drie uur afvaart.

16 June 2017

We hebben de eerste pont te pakken. We gaan over de monding van de Elba.
Effe wat toevoegen van deze trip. Snachts niet moeilijk om wakker te liggen hier ivm de snurk geluiden. 👀
Ff happen
De meute is gearriveerd.
Heerlijk geslapen en om negen uur wakker geworden. Lekker ontbijtje genomen met voldoende koffie en nicotine. Alles weer op de motor gebonden. Zit nu te wachten op de rest van de boys. Verwacht ze rond half twaalf.daarna nog ruim driehonderd kilometer te gaan naar Flensburg
Vertrek vanaf Bob.
Ben er klaar voor nu naar Bob. Peter,Patrick zijn er nu ook Dus nu met zn vieren.

15 June 2017

Nog 45 kilometer, dan ben ik er. Nog even en laatste pitstop. Peuk en wat drinken. Zit ik om acht uur aan de biefstuk en bier... Jummie De benzineprijzen zijn wel prettig hier 1,34 eurootjes
Ok.... De trip is begonnen voor mij. Rond drie uur van huis gegaan. Pokke wat is het warm. 29 graden. Even een pauze bij strand Horst en nog 200 kilometer te gaan naar cloppenburg
Dit wordt de reis.