Netherlands, Portugal · 3 Days · 5 Moments · July 2017

Het avontuur van Gaily in Portugal


1 August 2017

Maandag 31 juli 1e werkdag πŸ€— 6.15 de wekker, 7.30 vertrekken; Dat waren de enige minpunten van vandaag! Bjorn, elske en ik slapen in hetzelfde appartement en werken bij hetzelfde project van Teleperformance, lekker makkelijk en gezellig reizen! De komende 10 werkdagen krijgen we een training over het bedrijf en over Zalando. Onze groep bestaat uit 6 nederlandse mensen. Echt super gezellig! Omdat we vandaag al vroeg klaar waren met de training, zijn we de stad in geweest rondom city center (onze werkplek). Savonds nog iets wezen drinken in Baixa-chiado en nu lekker slapen. Mijn eerste indruk van city center: Groot!! Ik ben al 20 keer verdwaald opweg naar de wcπŸ™„.. In city center zitten super veel bedrijven; bol.com, Zalando, EA, phillips etc. Vanuit Teleperformance zelf worden super veel leuke activiteiten georganiseerd, zoals sporten, feesten, goede doelen. Ook is er een kantine waar je voor weinig geld een goede maaltijd kan eten. Tot nu toe heb ik zeker niks te klagen!

31 July 2017

Eerste werkdag #letsdothis

30 July 2017

Vandaag wilden we al vroeg met zn 4e naar het strand, dus we hadden afgesproken om 11 uur te vertrekken... Was uiteindelijk 12 uur geworden omdat ja, uitslapen enzo. We wisten niet hoe we bij het strand konden komen, dus door middel van bordjes lezen en onze Engelse skills probeerden we de weg te vinden. Lang verhaal kort: we zijn 4 uur onderweg geweest met de bus, metro en benenwagen πŸ˜₯. Blijkbaar kan het ook binnen 1,5 uur maarja, we vonden een beetje sightseeing wel leuk denk ikπŸ™ƒ. Er is wel een strandje dichterbij, maar die is klein en met stenen omdat lissabon vooral uit havens bestaat. Nu zijn we thuis en is heel ons appartement compleet. Vandaag is er een Engels meisje aangekomen en een nederlandse jongen (jeeeeejj!). Waarschijnlijk gaan we niks meer doen vanavond. Omdat dat reizen en lui zijn me best moe heeft gemaakt, blijf ik vanavond lekker als kreeftje op de bank zitten πŸ˜‡πŸ€— Ohja en, ze hebben hier wijn in frisdrank pakjes (zie foto) πŸ€”
Update vanuit het mooie en warme Portugal. β˜€β˜€β˜€β˜€β˜€ Gister aangekomen, en op het vliegveld werd ik ontvangen door iemand van het welcome and support team van Teleperformance. Hij bracht me naar het appartement, dat heel centraal en tegenover een mooi park Ligt πŸ‘. Ik was de eerste in het appartement, dus ik kon alles rustig uitpakken. Smiddags even de omgeving wezen verkennen, en lekker origineel uiteten geweest bij de burger king (die heeel gevaarlijk bij ons op de hoek zit πŸ™„). Ondertussen waren er 2 huisgenootjes aangekomen (Belgische Bjorn en Spaanse Assijr oftewel Assi) en zijn we wat wezen drinken in baixa-nogwat. Toen we thuis kwamen was er een ander huisgenootje aangekomen (Spaanse Disyrii oftewel nessi). We hebben in het appartement nog een drankje gedaan en zijn daarna gaan slapen. Tot zover de zaterdag πŸ˜€.

29 July 2017

Nou daar ga ik dan, op naar een jaartje PortugalπŸ’ͺπŸ›«