Belgium · 6 Days · 6 Moments · May 2017

2017-05-25 Het avontuur in Bredene, België


27 May 2017

Een dag die warm begon, koelde in een rap tempo af. Een zeewind met wolken. Beetje regen. En afgekoeld. 'S middags met het vest aan. De wapperluifel afgebroken. Het maakte teveel kabaal. Na het eten even na het strand om goed uit te waaien en Zev moe te maken. Maar dat valt tegen. Het beest is niet kapot te krijgen. Ik schat in een kleine 22 gr in de middag met een koele wind. En nu is Mechel naar binnen getrokken. Ze heeft het te koud? 😎🤧 Straks slapen en morgenvroeg afbreken. Terug naar het beloofde land en terug naar de kids. Gelukkig. Blij om ze weer te zien.
Zaterdag. Campingdag geworden. Het is te warm om naar het strand te gaan. Zeker met woef. Marielle heeft last van allergie. In de verte komt het onweer op. Kijken of we daar last van gaan krijgen.

26 May 2017

Vanavond samen met Zev naar het strand geweest. Voor een kleine wandeling. Genoten van een mooie zonsondergang en een timelaps. Eerste keer. Zeker voor herhaling vatbaar. Je moet ergens beginnen.
Vandaag zijn we naar Blankenberg geweest. Na een wandeling langs het strand en de stad terug naar huis. Het is teveel voor Marielle. Gisteren en vandaag heeft haar uitgeput. Het warm. Weinig schaduw. Eigenlijk bakken.

25 May 2017

Vandaag is het zover. Zonder kids op vakantie. Vanochtend met Nikki naar Pey. Caravan ophalen, even nog naar de communicantjes kijken en op naar de Haan in Belgie. De reis was goed maar veel vertraging bij Antwerpen. Ongeveer een uur extra nodig gehad. Het weer is goed. Ongeveer 22 gr. Volop zon. Na het opbouwen wat zeer snel ging zijn we naar het strand gegaan. Na een etentje oet de verkestraog nog even snel naar het stadje de Haan. Blijft gezellig dorpje. En in het bijzonder de tramhalte bekeken. Als afsluiter terug naar de camping en wat hapjes klaarmaken.

22 May 2017

De eerste keer zonder the kids.. wordt spannend. Voorbereiding voor later