United States of America · 11 Days · 14 Moments · September 2017

Het avontuur van Dimitri in United States ...


17 September 2017

Een leuke maar zware tocht in Bryce Canyon. Een goede training voor onze grote uitdaging voor morgen. Namelijk Angels Landing in Zion. Wens ons succes 👊😜👍

15 September 2017

Voor dag 9 te vullen hebben we vandaag een bezoek gebracht aan het nationale park Arches. Daar hebben we een wandeling gemaakt om nooit te vergeten. Gewoonweg prachtig. 👍

14 September 2017

Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan Monument Valley. Dit is een nationaal park dat gebruikt werd voor het opnemen van allerlei Western Films met onder andere John Wayne en Clint Eastwood.

12 September 2017

Vandaag gingen we richting Utah, maar bleven voorlopig nog aan de grens van Arizona en brachten een bezoek aan Antelope Canyon en horseshoebend.

11 September 2017

Vandaag ging onze volledige dag naar een bezoek in de Grand Canyon. Er zijn geen woorden of foto's genoeg om te beschrijven hoe mooi, imposant of prachtig dit STUK landschap is.

10 September 2017

Enkele sfeerbeelden van onze route tussen Joshua-tree en Grand Canyon.

9 September 2017

Dag 4, was het begin van onze eerste rit van de roadtrip. Een goede 2u rijden en een bezoek aan Pioneertown en Joshua tree national park was zeker de moeite.

8 September 2017

We hebben onze dag afgesloten met een Dodger-game
Daarna zijn we doorgereden naar Santa Monica bekend voor zijn Santa Monica Pier en Strand-promenade. Waar we een lekkere lunch gegeten hebben bij Bubba Shrimp & co. Deze keten is bekend van de prachtige film Forrest Gump.
Ons 2e studio-bezoek was aan de WarnerBros Studio's. Geen Pretpark hier aan verbonden maar oog op het maken van films en series. Zeer informatief.

7 September 2017

Om te eindigen aan de Walk of Fame and Chinese theater.
Onze wagen voor de komende weken!!! 😁
Een leuke dag aan de universal studio's gehad. Zeker een aanrader.

6 September 2017

Dag 1, DOODOP!!!! Na vlucht van 11u. Eindelijk een goed Bed. #hotelNormandie LA