Germany · 5 Days · 6 Moments · July 2017

Het avontuur van Dennis in Beratzhausen, Dui


25 July 2017

Zo daar zijn we weer. Gisterenavond en vannacht heeft het gigantisch geregend en ook het onweer was niet mis. Na een goede nachtrust was het vanochtend half negen toen we wakker werden. De onweer en regen waren inmiddels vertrokken en de hemel was weer stralend blauw. Vandaag hebben we besloten om het zwembad maar weer eens op te zoeken want het beloofde een warme dag te worden. Met 32 graden en voornamelijk zon was het weer goed vertoeven. Vanavond heerlijk uit eten geweest want Ninte had weer geen zin om te kokenšŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£. Al met al weer een geslaagde dag. Waarschijnlijk zullen we het zwembad nog vaker zien maar zullen jullie daar niet meer mee vervelen. Mochten we weer nieuwtjes hebben dan melden we ons weer. Voor jullie allen alvast een goede nachtrust en een dikke knuffel en kus van ons.

23 July 2017

Zo vandaag maar eens lekker uitgeslapen met ons allen tot een uurtje of half zes vanmorgen. Samen met Jurre boodschappen gedaan. En toen moest het er toch maar van komen zwemmen want daar heeft Jurre uiteindelijk toch zijn diploma's voor gehaald. Het zwembad ligt op ongeveer 400 meter van ons appartement. We kwamen bij het zwembad en hadden al gelezen en gehoord dat het een prachtig zwembad moest zijn. Deze woorden doen het zwembad tekort. Een oppervlakte van 10 hectare met alleen maar zwembaden voor groot en klein. Tot nu toe hebben we 9 verschillende baden gezien en hebben we nog niet alles kunnen bekijken. Vanavond zijn we lekker uit eten geweest op het dorpsplein met livemuziek. Al met al weer een geweldige dag.

22 July 2017

Na een goede nachtrust zijn we vanmorgen om 9 uur vertrokken vanuit Beratzhausen richting onze eindbestemming. Vanuit Duitsland richting Oostenrijk waar het heel druk was door de vele wegwerkzaamheden. Via Oostenrijk naar Sloveniƫ en toen door naar Zalakaros Hongarije waar we om 18:00 uur zijn aangekomen. We werden met open armen ontvangen in een geweldig groot appartement waar zelfs voor iedereen al wat te drinken in de koelkast lag. Inmiddels heb ik al een rondleiding gehad door het dorp door de heer des huizes.

21 July 2017

Vanmorgen zijn wij om 09:15 vertrokken naar onze bestemming Zalakaros Hongarije. Het was vandaag redelijk druk op de weg maar dat was geen probleem want ons overnachtingshotel hadden we immers al geboekt. Om 17:30 zijn we gearriveerd in Beratzhausen waar we gaan overnachten bij hotel Landhaus Schnaus. Morgen zetten we reis voort naar Hongarije.