Germany · 2 Days · 4 Moments · July 2017

SamVersada


24 July 2017

Helaas niet te doen, 2 apps bijhouden. Het verhaal is verder te volgen via Polarsteps: de links zijn te vinden via mijn tijdlijn op Facebook. Voordeel van Polarsteps is dat je de app niet hoeft te downloaden. Enjoy!

23 July 2017

Brocken op de radio in voormalig Oost Duitsland. Weliswaar met een omweg naar Kroati├ź, maar lekker rustig onderweg. Sam is het perfecte voorbeeld van 'being in the moment'. Zodra Corrie plankgas op de snelweg gaat, legt haar Sam haar hoofd op de handrem en slaapt. Zodra we gas terug nemen, snuift Sam de nieuwe omgeving in haar op. En als we dan ergens echt stoppen, spuit de adrenaline uit haar ogen en moet ze in actie. Met Auk als Pathfinder en Corrie als Driver zijn we op een waanzinnig leuke camping bij Schloss Issigau terecht gekomen. Een Scrum op een bergweitje, weer helemaal gewend aan onze Tiny ruimte, volop genieten!
Zo langzamerhand gewend aan de Tiny space. Voordelen heeft het zeker, dichter bij het ontbijt kun je niet zitten!

22 July 2017

Gisteren begonnen met een andere reis app, maar mijn partner in crime wil geen nieuwe app downloaden .... dus doe maar een dubbele rip rap, een soort vergelijkend warenonderzoek. Eerste stop vlak over de grens. Mochten hier niet voor 1 nacht staan ivm. weekend. Dan maar betalen voor 2 nachten. Corrie eindelijk haar J├Ągerschnitzel gescoord! Sam moet net als wij erg wennen aan ons Tiny House, maar doet het, enigszins ADHDerig prima!