Belgium · 6 Days · 5 Moments · March 2018

Center Parcs Erperheide


26 March 2018

Laatste dagje vandaag. Zoals altijd moesten we weer veel te vroeg uit het huisje zijn. Maar we hebben het gehaald. Uiteraard zijn we nog niet direct naar huis gegaan. Dat zou maar flauw zijn. Dus hadden we nog wat leuks in petto. Juul wou absoluut nog naar de binnenspeeltuin. Dat hebben we dan ook gedaan. Dan wou hij nog dat ding met dat balletje en dat stokje doen. Dat hebben we dan ook gedaan 😊 Nog een beetje eten en op weg naar huis. Met een kleine omweg. Via Brussel. Ongeluk in Ranst, noodwerken in de Kennedytunnel. Enzovoorts. Enzoverder. Maar we zijn er wel geraakt. Thuis opgeruimd, brood gaan halen, potje gevoetbald met Juul. Leuk leuk leuk. En nu is het gedaan. Morgen weer werken. Ik kijk er niet echt tegenop. Maar ik kijk er ook niet naar uit. Dat roro gedoe begint toch echt te wegen.

25 March 2018

Weer een leuke maar zware dag achter de rug. Herbegon met het verzetten van het uur. Heb ik toch altijd last van. Daarna mocht Juul op kids safari met de jeep. Dat was niet zo’n super succes. Hij durfde het niet zo goed. Was altijd bang ergens tegen te rijden. Na de safari zijn we met de waterfiets gaan fietsen. Het was lekker weer dus dat was het moment. In het begin had hij ook weer schrik maar uiteindelijk vond hij het wel leuk. En toen kwamen pati en jens op bezoek. En gingen we zwemmen. Lang zwemmen. Te lang voor moeke dus zij was al droog tegen dat we uit het zwembad kwamen. Even rusten. En dan naar de bowling. Een uurtje. Om daarna nog lekker te gaan eten en het weekend af te sluiten. Juul was weer uitgeput. Maar het was weer een hele leuke dag. Juul heeft nieuwe schoenen gekregen. Een beertje van een van de vrienden van Orry. En zoveel meer. Top weekendje. Morgen sluiten we het af. Met de binnenspeeltuin.

24 March 2018

Leuke dag vandaag. Juul heeft zijn eigen knuffel mogen maken. Daarna zijn bomma en bompa en Néke gekomen. Dan hebben we een beetje gefietst, gespeeld en nog andere dingen gedaan. En als afsluiter. Gaan zwemmen. Maar moeke houdt niet zo van zwemmen. Vond het water ook redelijk koud. Heeft dan ook voor een groot stuk in het bubbelbad gezeten. Ook wel iets meegemaakt vandaag. Toen we terug kwamen deze middag stond er verderop een ambulance, mug en politie. De ambulance en de mug waren redelijk snel weg. De politie is nog lang gebleven. Gerechtelijke is gekomen. Sporenonderzoek gedaan. Lint gespannen. Vreemd. En we zullen waarschijnlijk nooit weten wat er precies was. Nu ligt er hier eentje op dit uur al uitgeteld in de zetel. De ander (ikke dus) moet ook niet veel meer. Morgen komen Pati en Jens langs. Dan gaan we weer leuke dingen doen. En afsluiten met lekker te gaan eten. Maar nu gaan we stilletjesaan het bedje in.

21 March 2018

Eerste dag Center Parcs. Rond 19u dan eindelijk vertrokken. Gelukkig relatief vlot daar geraakt. Even gaan eten en nu in de zetel. Vandaag toch nog redelijk veel gewerkt. Was het niet van plan maar ja... aard van het beestje. Redelijk zware dag ook. En dan was ik nog niet eens aanwezig. Farah die haar laatste dag deed en Vanessa haar papa overleden. Boot is vandaag afgeladen. Dus qua roro was het redelijk rustig. Gelukkig maar. Volgende week wordt een ander paar mouwen. Farah weg. Vanessa zal voorlopig niet komen. Stephan met verlof. Scarlet en ik die manifesten moeten buiten krijgen. Maar zoals altijd zal het ons wel lukken zeker? Ik hoop dat die wat ze vandaag gezien hebben een beetje goed is. Ik heb het eigenlijk niet meer gevraagd. Nu ga ik een beetje genieten. Wijntje drinken.

20 March 2018

Het is bijna zover. Vrijdag zijn we weg. Naar Center Parcs. Ik kijk er al een beetje naar uit. Maar ook een beetje niet. Nog eens een beetje verlof. Maar tegelijkertijd op het werk ook iets achter laten voor de collega’s waarvan je al weet dat het een enorme impact gaat hebben. Dubbel gevoel dus. Maar eens daar zal ik me wel amuseren 😉